自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

stagea 發表於 19-1-17 22:18

我一食就停唔到口架喇。。。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

losttoa 發表於 19-1-17 22:33
我最愛角仔呀

我都係。

翡翠宮

rolandbb 發表於 19-1-17 22:48
係咪協X麵包?

叻!

翡翠宮

lok_sue 發表於 19-1-17 22:51
好食嗎?

我覺得好好味!

翡翠宮

yklee 發表於 19-1-17 23:02
是否協和麵餅餅食?

叻!

水晶宮

大少拉 發表於 19-1-18 00:25
唔信你呀!

我女d同學見到呀女既午餐,直頭叫佢唔駛請佢返嚟食飯

珊瑚宮

大少拉 發表於 19-1-18 00:28
叻!

請問即係邊度?
觀塘我好熟的,我識天然酒樓,中滙國貨,觀塘大戲院,寶聲戲院,荷蘭宿舍……

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 19-1-18 00:25
起碼年廿幾先開始整。
好快, 而家過咗12點, 十二月十三啦。

翡翠宮

bing-jing 發表於 19-1-18 00:44
請問即係邊度?
觀塘我好熟的,我識天然酒樓,中滙國貨,觀塘大戲院,寶聲戲院,荷蘭宿舍……
...

協和街,和樂邨對面馬路。

果度有間759。行返落觀塘方向。無幾耐就會見到。

珊瑚宮

大少拉 發表於 19-1-18 00:59
協和街,和樂邨對面馬路。

果度有間759。行返落觀塘方向。無幾耐就會見到。

翡翠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-18 00:46
好快, 而家過咗12點, 十二月十三啦。

今年無嘜時間觀念。。。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 19-1-18 00:59
今年無嘜時間觀念。。。
我鐘意睇月光星星, 計唐曆容易揾星星位置。
新年同你恭喜發財

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lok_sue 發表於 19-1-17 22:51
好食嗎?

好脆口、手工做,隻隻不同樣,好味道

男爵府

大少拉 發表於 19-1-18 00:27
我覺得好好味!

謝謝,星期日去買先

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大少拉 發表於 19-1-18 00:26
我一食就停唔到口架喇。。。

係、我食三隻即拎走

題外話、你張profile 相咩嚟

水晶宮

回覆樓主:

笑口棗好味啊大家嫂

珍珠宮

大少拉 發表於 19-1-17 21:57
響官塘協和街買架! 好食,鬆化。 年年我都買,佢可以試食,可以試左你覺得岩食先買 ...

翡翠宮

love2talk 發表於 19-1-18 00:29
我女d同學見到呀女既午餐,直頭叫佢唔駛請佢返嚟食飯
...

小朋友口味唔同,唔可以用黎做例子。

翡翠宮

小肥肥七號 發表於 19-1-18 08:24
笑口棗好味啊大家嫂

7號99!

係呀!笑口棗非常好味!

首頁
12345...8

尾頁

跳至