自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

careycarey 發表於 19-1-18 11:42
咁就一於試吓 謝謝你

唔好客氣啦!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

大少拉 發表於 19-1-18 11:44
我真係覺得,新年要食下角仔,笑口棗先有氣氛!
...

yeah yeah 笑口常開,金銀滿屋

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

careycarey 發表於 19-1-18 11:46
yeah yeah 笑口常開,金銀滿屋

係喇!就係咁。

同埋我真係好鍾意食!

男爵府

大少拉 發表於 19-1-18 11:47
係喇!就係咁。

同埋我真係好鍾意食!

我都係

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大少拉 發表於 19-1-18 11:38
sasa 要快!我就快食哂包笑口棗。。。。
...

再整

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大少拉 發表於 19-1-18 09:10
我食夠先拎走!

你真係睇唔出? 我驚講出黎你會驚喎! :hahah ...

一條野...似蟲?!

子爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

下星期會經過 去望下

侯爵府

剛剛食咗一粒「八X」嘅油角,好好味!

翡翠宮

liuliu 發表於 19-1-18 13:08
剛剛食咗一粒「八X」嘅油角,好好味!

我唔係(8x)角仔啊!

翡翠宮

南瓜餅 發表於 19-1-18 12:16
下星期會經過 去望下

好啊!不過有時佢會好多人。

翡翠宮

stagea 發表於 19-1-18 12:05
一條野...似蟲?!

係我家隻自出自入嘅小b (4腳爬爬)

不過佢斷左尾,可能比小布發現左,佢自甩尾巴自救。

翡翠宮

sasa0208 發表於 19-1-18 11:53
再整

我唔整架,我都係出去買嘅。

男爵府

大少拉 發表於 19-1-17 21:57
響官塘協和街買架! 好食,鬆化。 年年我都買,佢可以試食,可以試左你覺得岩食先買 ...

請問協和街那一間, 是否燒味鋪隔離那一檔?
_

男爵府

響官塘協和街買架! 好食,鬆化。 年年我都買,佢可以試食,可以試左你覺得岩食先買 ...

幾錢一磅?頭先去奇趣買好貴110蚊一斤

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

笑口棗是我最愛~~~YUMMY~~~

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大少拉 發表於 19-1-18 13:19
係我家隻自出自入嘅小b (4腳爬爬)

不過佢斷左尾,可能比 ...

你咁都影到

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大少拉 發表於 19-1-18 00:27
叻!
要去幫襯吓先, 唔該你.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大少拉 發表於 19-1-17 22:09
我食左4,5隻角仔。。 7,8粒笑口棗。。。。
...

笑口棗停唔到口

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

太遠了

男爵府

醒目開學勳章

大少拉 發表於 19-1-18 00:28
叻!

買咗笑口棗、角仔,笑口棗好脆,角仔甜度OK好食,多謝介紹。笑口棗62/磅,角仔75/磅。

首頁
23456...8

尾頁

跳至