自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

既位置第三次又腫起~一個人坐係街忍唔住喊,搞完女同細佬陪佢去醫院,怕一陣忍唔住

男爵府

回覆樓主:

加油

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主

男爵府

加油,偉大媽媽,勞心勞力

伯爵府

回覆樓主:

加油!世伯會平安無事

子爵府

回覆樓主:

我明白你!十幾年前我又係要負責照顧年老的父母,陪診,抽血,入醫院,接出院……仲要住得唔近,來回父母屋企要差不多三個鐘,自己做ftm,冇請工人,阿仔讀緊小學,攪到自己差啲抑鬱!
所以你要加油,世伯有你這個乖女好幸福呵!小朋友有你這個好榜樣,將來一定會孝順你的!

男爵府

jackiemei 發表於 19-1-18 09:26
既位置第三次又腫起~一個人坐係街忍唔住喊,搞完女同細佬陪佢去醫院,怕一陣忍唔住
...

最緊要保重自己身體,家人需要你!希望你爸爸無事,祝福你一家。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

祝福

伯爵府

回覆樓主:

多謝大家打氣,今次我真係好驚,已經第三次,

珍珠宮

jackiemei 發表於 19-1-18 09:26
...

見步行步,祝福世伯無事

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

加油祝爸爸身體健康

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊