自由講場

跳至

男爵府

2019勳章

係cafe諗住飲杯野坐底等小朋友,咁岩坐隔離,睇睇下電話見隔離個小朋友玩到成枱砂糖,佢呀媽係容許,佢有話唔好整到人,我淨係諗啲員工抹餐死,無耐佢呀媽有掃返入杯,不過枱同枱之間都掉哂落地,成地砂糖,個小朋友仲要呀媽餵包,食食下訓左係度對腳放係隔離枱無人坐嘅凳,但隔離枱有人坐嘅!好唔鐘意呢種教法,不過我揀左坐開。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我唔會出聲除非佢整到我... 個媽唔覺有問題, 未必接受其他人話咁樣唔啱..

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

唔會
除非佢騷擾到我

男爵府

2019新春慶豚圓

我見過小朋友係元氣 直接用個匙"畢" D 綠茶粉食。我等佢地走左後同職員講

tsung    發表於 19-1-19 21:35
sakura888    發表於 19-1-18 11:54

男爵府

2019新春慶豚圓

冇騷擾到其他人唔會理,一陣厚多士講兩句個小朋友喊到拆天,成間cafe嘅人多得你唔少。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔會多事

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

不會……刹到埋黎另計

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

至憎呢啲人,不過佢無整到我,我唔會出聲

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

同店員講

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢無攪到我唔會出聲

男爵府

回覆樓主:

唔整到我唔會出聲
不過勁唔中意甘嘅行為 由其家長甘都唔覺有問題仲討厭

男爵府

唔會,真係厚多士撩交嗌

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

唔會出聲
但會睥下佢地,露出年初三面口,希望對方自動收手

珍珠宮

Poyau 發表於 19-1-18 11:16
同店員講
最起碼我會同店員講。
有一次係麥記買野, 當時仲有飲管供應, 放係櫃位任攞,
有個細路不停襟個出飲管制, 成地都係飲管, 佢阿媽完全冇理,
我睇唔過眼, 好大聲話阿媽, 個個人望住佢, 佢先死死氣執返

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同店員講

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

搞唔到我我唔會出聲,阿媽都唔教,幾時輪到外人出聲,不過如果影響到下一位食客,會同職員講

男爵府

唔會理,個阿媽擺明唔理,如果走去理只會自討苦吃,而家野蠻人何其多

水晶宮

超級特務 發表於 19-1-18 11:26
唔會出聲
但會睥下佢地,露出年初三面口,希望對方自動收手

係年初四

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

vivibabyvivi 發表於 19-1-18 11:37
係年初四

係要赤口樣呀
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

超級特務 發表於 19-1-18 11:38
係要赤口樣呀

以為你講緊周星星嗰個年初四樣

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊