網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身頭髮多同鬆,每日都要夾直頭髮先可出街,
請問jm們,有無淘夾髮器?請介紹,謝謝

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

catgothien 發表於 19-1-18 15:31

我用呢款,係一個youtuber介紹,直,卷都得,不過我買的店無再賣,你search下其他店

象牙宮

catgothien 發表於 19-1-18 15:31

頭髮多同鬆, 可以香蕉夾, 馬尾夾。美美的。竖夹/橫夾都美。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 19-1-20 14:59
頭髮多同鬆, 可以香蕉夾, 馬尾夾。美美的。竖夹/橫夾都美。

最慘我係短頭髮,做唔到你講的效果

別墅

呢隻卷直兩用, 睇落好似唔錯咁:
https://detail.tmall.com/item.htm?id=535654380552

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

買咗呢個,可以帶出街用

大宅

hohoho2013 發表於 19-1-20 22:04
買咗呢個,可以帶出街用

好用嗎?熱度夠嗎?

大宅

卡邦尼意粉 發表於 19-1-20 20:31
呢隻卷直兩用, 睇落好似唔錯咁:
https://detail.tmall.com/item.htm?id=535654380552

呢個價錢好吸引

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

catgothien 發表於 19-1-20 22:40
好用嗎?熱度夠嗎?

買咗兩日,未有認真用過,祇係夾過兩下,ok夠熱嘅

首頁

尾頁

跳至