自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

想問下有無jm試過?
$99 是但做一個,有個去印好似幾吸引!我有粒印仔想清下。

好無淨係帶$99上去,其他咩都唔帶去做。有無jm試過可以全身而退

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

怕落閘放狗,恐怕未能抽身而退

男爵府

tsung 發表於 19-1-18 22:37
怕落閘放狗,恐怕未能抽身而退

佢落閘放狗但我無錢無卡無身分證都無我符掛

佢咬我食?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

littlefunpig 發表於 19-1-18 22:46
佢落閘放狗但我無錢無卡無身分證都無我符掛

佢咬我食?

等你試完包膠

伯爵府

littlefunpig 發表於 19-1-18 22:34
想問下有無jm試過?

等你報告!
不過laser 部機吾怕係大陸機呀?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

littlefunpig 發表於 19-1-18 22:34
想問下有無jm試過?

我真係唔敢去,費時麻煩。

男爵府

tsung 發表於 19-1-18 22:49
等你試完包膠

我淆底
睇下有無強大既JM分響下下成功全身而退既心得

tsung    發表於 19-1-19 08:12

大宅

想問下有無jm試過?

block + report
一定唔會去!
點解可以擅自whatsapp 騷擾人

男爵府

SaBB 發表於 19-1-18 22:55
等你報告!
不過laser 部機吾怕係大陸機呀?

怕佢捉實我唔放係都要我簽約多d

大宅

想問下有無jm試過?

呢個價錢佢地冇乜利潤 估計你會被狂Sell 就算乜都唔帶 都驚會Sell到你簽合約Copy身分證 之後追你數⋯⋯

男爵府

想問下有無jm試過?

千其千其唔好去呢間!堅係黑店
你唔會有機會好好咁做完一個facial,做到一半有什麼顧問走入黎,叫你望下做左半邊臉既效果!跟住做完一定叫你去一間房,兩三個夾埋係咁sell你!好恐怖

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

jellyfishes 發表於 19-1-18 23:05
千其千其唔好去呢間!堅係黑店
你唔會有機會好好咁做完一個facial,做到一半有什麼顧問走入黎,叫你望下做 ...

JM試過嗎?

我就係諗住咩都唔帶唔理當佢唱歌唸經,睇電話唔理佢,唔知得唔得呢

男爵府

ChongLamm 發表於 19-1-18 23:04
呢個價錢佢地冇乜利潤 估計你會被狂Sell 就算乜都唔帶 都驚會Sell到你簽合約Copy身分證 之後追你數 ...

就係諗住連身份証都唔帶同佢死過

佢做得衰最多當捐左99蚊都唔肉赤

我好耐未出去做過facial 了

珍珠宮

回覆樓主:

樓主有無食過夜粥? 無嘅話就唔好去,我擔心到時你無辦法殺出重圍

男爵府

littlefunpig 發表於 19-1-18 23:07
JM試過嗎?

我就係諗住咩都唔帶唔理當佢唱歌唸經,睇電話唔理佢,唔知得唔得呢

我試過啦!我勸你....搵過第二間,呢間真係好嚇人㗎d手法,同埋你一google 雪纖瘦就會連住出'黑店'兩個字。做facial無非都係想relax下,真係轟炸到你暈!

大宅

littlefunpig 發表於 19-1-18 23:11
就係諗住連身份証都唔帶同佢死過

佢做得衰最多當捐左99蚊都唔肉赤

我驚你被圍~~

男爵府

twotigers 發表於 19-1-18 23:15
樓主有無食過夜粥? 無嘅話就唔好去,我擔心到時你無辦法殺出重圍
...

好耐都無了,對上一次最勁既係1x年前俾個同學話介紹份part time 俾我,點知原來係傳銷,2、3個人車輪轉sell左我3個鐘先甩到身

其他果d朋友電話sell下我傳銷我都無上去聽了,仲有賣保險賣精油,我都係聽下就算,無理佢佢地都無點hard sell我

唔知挑唔挑戰到呢間傳說中既黑店呢

男爵府

jellyfishes 發表於 19-1-18 23:18
我試過啦!我勸你....搵過第二間,呢間真係好嚇人㗎d手法,同埋你一google 雪纖瘦就會連住出'黑店'兩個字 ...

你點呀之後?走唔走到?有無被迫幫襯佢簽約?

男爵府

littlefunpig 發表於 19-1-18 23:25
你點呀之後?走唔走到?有無被迫幫襯佢簽約?

我簽左啊,之後煩到嘔,次次做完就sell另一個,跟住sell既另一個一定係再貴d,如果要成個package轉又再簽另一份咁,惡夢左幾耐!d美容師又成日換人,有d好求其做㗎 好彩所有都已經完了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊