想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉…剛出post同老公鬧交之後肚痛,然後成晚無瞓,擔心影響bb,點知頭先去廁所之後抹就見到有滴咁樣顏色嘅嘢,咁我洗唔洗睇醫生....

男爵府

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 10:42
唉…剛出post同老公鬧交之後肚痛,然後成晚無瞓,擔心影響bb,點知頭先去廁所之後抹就見到有滴咁樣顏色嘅嘢 ...

唔止流啡,係有啲出血

但你週數太細去醫生度都照唔到啲咩,極其量開啲安胎藥俾你叫你返去休息

而家快啲去臥床休息冷靜吓啦,唔好再動氣喇

別墅

唉…剛出post同老公鬧交之後肚痛,然後成晚無瞓,擔心影響bb,點知頭先去廁所之後抹就見到有滴咁樣顏色嘅嘢 ...

你依家幾多周? 快啲去醫院, 唔好去政府, 去私家

大宅

mmparents 發表於 19-1-19 12:36
你依家幾多周? 快啲去醫院, 唔好去政府, 去私家

4w6d咋...我黎緊31号先第一次去照
我即刻攤返落床,已經唔開心,情緒又激動,根本瞓喇到

別墅

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 13:34
4w6d咋...我黎緊31号先第一次去照
我即刻攤返落床,已經唔開心,情緒又激動,根本瞓喇到 :pit ...

咁週數真係太少了 應該未照到心跳, 去醫院都只係會打發你返屋企休息, 今日要全日臥床好好休息一下 要放鬆心情啊

大宅

mmparents 發表於 19-1-19 13:40
咁週數真係太少了 應該未照到心跳, 去醫院都只係會打發你返屋企休息, 今日要全日臥床好好休息一下 要放鬆 ...

係呀 有啲咩事我會嬲死自己同憎死我老公...

別墅

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 14:05

放鬆心情好重要bb會感受到的^^ 你今年幾歲啊

大宅

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 14:05
周數太少去急症冇用,休息多啲,book 私家開安胎藥你食

男爵府

去私家拎安胎藥

大宅

mmparents 發表於 19-1-19 14:19
放鬆心情好重要bb會感受到的^^ 你今年幾歲啊

我高齡架喇,35第一胎,上一次又無左已經喊左好耐,所以我真係好驚

大宅

kinkiking1129 發表於 19-1-19 14:27
周數太少去急症冇用,休息多啲,book 私家開安胎藥你食

多謝你意見呀,我即刻休息唔敢周圍郁,淨係痴住張床,瞓到就瞓醒左就攤 希望無事,又有排都未到31号照下bb..呢段時間又係擔心過,sigh...

別墅

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 16:35
我高齡架喇,35第一胎,上一次又無左已經喊左好耐,所以我真係好驚

35好後生啫唔好咁擔心^^ 我34陀緊第一胎一齊加油 bb會黐實你^^

別墅

2024勳章

個顏色睇落還好!我都流過啡,攤下休息下應該就會無事,唔好諗咁多

男爵府

樓主,放鬆心情啊,情緒激動會咁架,我都會

大宅

mmparents 發表於 19-1-19 16:44
35好後生啫唔好咁擔心^^ 我34陀緊第一胎一齊加油 bb會黐實你^^

多謝你,大家一齊加油!!祝你bb都健健康康勁吸收!

大宅

回覆樓主:

多謝你地,有人傾下即刻感受好好多,亦感覺到有人關心鼓勵係咁重要,多謝你地

別墅

回覆樓主

咪鬼理個死佬啦
呢刻最重要係自己同bb啊~
btw個顏色都ok既...啡啡地姐
抖下 訓下 禁下電話又一日
加油啊

大宅

薰妮@2017 發表於 19-1-19 22:19
咪鬼理個死佬啦
呢刻最重要係自己同bb啊~
btw個顏色都ok既...啡啡地姐

係,我唔理佢了,直頭唔想再同佢講嘢。
因為真係完全溝通唔到。
我有個題外話呀,
我想問係通常流咩色嘅血先係大獲呀?

男爵府

回覆樓主:

我前夫 都係呢種人 我好明妳感受 兩公婆點鬧都會好番 但BB早期好脆弱 諗遠d 唔會為眼前嘅事而同同自己過唔去 加油呀 妳做咗阿媽ga la BB要妳保護 妳快d開心番 同BB講無事 瞓床
如果入院都唔好去公立 乜藥都唔會開比妳 淨係叫妳瞓床 放鬆 好快無事 加油 祝福妳

大宅

一嚿大番薯 發表於 19-1-19 22:25
係,我唔理佢了,直頭唔想再同佢講嘢。
因為真係完全溝通唔到。
我有個題外話呀,
如果流鮮血仲要成塊護墊滿晒就大獲

首頁

尾頁

跳至