親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打算暑假一家四口往悉尼玩幾日,不自駕,見好多 blog 友都話 Meriton Suites 好好。由於自己不熟悉悉尼市區,請問如果以最方便來比較 (近地鐵站、附近有超市、餐廳),是邊一個最好呢?Meriton Suites World Tower? Meriton Suites Kent Street? Meriton Suites Pitt Street? Meriton Suites Campell Street? Thanks!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

winniepoon 發表於 19-1-19 12:01
打算暑假一家四口往悉尼玩幾日,不自駕,見好多 blog 友都話 Meriton Suites 好好。由於自己不熟悉悉尼市區 ...

Meriton Suites Pitt Street

男爵府

wiiabcd 發表於 19-1-21 21:00
Meriton Suites Pitt Street

多謝你回覆呀, 請問這間酒店是接近哪個地鐵站呀? Thanks!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

winniepoon 發表於 19-1-21 23:08
多謝你回覆呀, 請問這間酒店是接近哪個地鐵站呀? Thanks!

Town Hall 站, 位置非常好.

禁止訪問

大宅

meimei小朋友 發表於 19-1-22 11:41
回覆 winniepoon 的帖子

Hi我都是search Sydney 住宿,剛check 你介紹的酒店,如2大2小,每晚都要HK2XXX, ...

我住swissotel(近townhall站),三大一小,大約HK$1500一晚。

wcpcelia    發表於 19-1-23 11:10
meimei小朋友    發表於 19-1-22 18:36

男爵府

ramj 發表於 19-1-22 16:46
我住swissotel(近townhall站),三大一小,大約HK$1500一晚。
請問房間有幾多張床呀?三張單人?還是兩張雙人床?Thanks!

大宅

winniepoon 發表於 19-1-22 23:14
請問房間有幾多張床呀?三張單人?還是兩張雙人床?Thanks!

2張queen beds,可以拍埋,更好用。

男爵府

回覆 ramj 的帖子

請問如果住三晚 Meriton Suites Pitt Street, 會否安排換床單枕袋同埋毛巾㗎?Thx!

大宅

我都是尋找緊酒店,兩大兩細復活節期間,我見萬豪酒店唔錯,不過會否太舊?不自駕會使用什麼交通工具前往?

大宅

vincelo29 發表於 19-3-1 13:27
我都是尋找緊酒店,兩大兩細復活節期間,我見萬豪酒店唔錯,不過會否太舊?不自駕會使用什麼交通工具前往? ...

即Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay?近碼頭,亦近Circular Quay站,都好方便。

首頁

尾頁

跳至