意見反饋
義工

2019年媽媽會 今日: 95|主題: 367

跳至
樓主: hccbaby
[9月] 有冇豬年9月預產媽媽  

複式洋房

國民生產總值:124

2019新春慶豚圓

我都係9月丫,而家10w
正常其實幾耐check一次好 ?

FB體驗帳戶

國民生產總值:12

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我係918,有冇grp可以加我?謝謝

民房

國民生產總值:8

現在7week了預產期9月29日 ,有無9月媽媽Group可加?謝謝。

複式洋房

國民生產總值:124

2019新春慶豚圓

Sze0822 發表於 19-1-19 14:02
我都係
我EDD 9月10

我都係9月10

洋房

國民生產總值:48

回覆 amfam 的帖子

我9,11呀! 政府醫生要我2月25日去, 差不多12W, 呢家成日唔知bb喺肚入面點好緊張, 又感覺唔到, 只是成日想作嘔甘..

洋房

國民生產總值:42

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
918生,同我一樣

民房

國民生產總值:6

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
大家好=) 預產911,有冇grp可以加我?Thanks!

複式洋房

國民生產總值:106

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
hccbaby 發表於 19-1-19 12:06
我9月16日end day

hello, 我edd 2/9,可加我入group嗎?

洋房

國民生產總值:40

發表於 前天 01:16 |顯示全部帖子
我9 30,孖B,第一胎咩都唔識

大宅

國民生產總值:1848

發表於 前天 11:44 |顯示全部帖子
prettylove 發表於 19-1-31 18:48
我都想join group, 如果未開group我都可以開

我都想入group,thx

民房

國民生產總值:25

發表於 前天 15:46 |顯示全部帖子
kammyyeung12 發表於 19-1-24 00:22
我9月4

我到糸9月4號呀!

民房

國民生產總值:8

發表於 前天 21:00 |顯示全部帖子
我係924,我都想入group呀(emoji)(emoji)

民房

國民生產總值:24

發表於 前天 23:46 |顯示全部帖子
amfam 發表於 19-1-19 18:45
我都係923呀!我乜感覺都冇,係胸好似脹左少少,肚大左...我都覺好唔實在...唔敢去照閃閃同排期住
...

我都係923,下星期先第一次產檢

民房

國民生產總值:10

發表於 昨天 18:37 |顯示全部帖子
Sansanchubb 發表於 19-2-1 14:00
https://chat.whatsapp.com/IKrsLG9BP8F83B50zWWmJo
呢到有個九月预産期group 呀☺️大家一齊join ,為大家 ...

個group 係咪爆左啦(emoji) 我都想入group ah

FB體驗帳戶

發表於 11 小時前 |顯示全部帖子
預產期9月3... 有無group 可以join?

民房

國民生產總值:16

發表於 7 小時前 |顯示全部帖子
我係924 ☺️ 有冇WhatsApp Group 可以入?

民房

發表於 6 小時前 |顯示全部帖子
我係9月4😊,有whatsapp group可加入嗎?

別墅

國民生產總值:511

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 小時前 |顯示全部帖子
floraflorence 發表於 19-2-17 23:46
我都係923,下星期先第一次產檢

我6w多幾日做左第一次產檢,過左第一關
加油

民房

國民生產總值:16

發表於 4 小時前 |顯示全部帖子
新用戶 發表於 19-1-22 07:43
hello, 我係924呀

我都係924(emoji)(emoji)

洋房

國民生產總值:48

2019勳章

發表於 3 小時前 |顯示全部帖子
akkk.c 發表於 19-2-18 18:37
個group 係咪爆左啦(emoji) 我都想入group ah

Hello
我禁入佢加唔到,可唔可以加我入Group(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

1 ...456789101112
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.