自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我有時想打公仔,會諗左bk公仔出嚟
jm會唔會?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

同埋成日唔記得emoji位置(較少用嗰d)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cindy618 發表於 19-1-19 14:54
jm會唔會?

見貴野就想打
放下自在

男爵府

會呀!有時emoji表達唔到,而家有sticker會更傳神!

子爵府

好多時想搵bk d 公仔嚟覆msg

wcpcelia    發表於 19-1-20 18:16

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

不如用BK公仔整stickers

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

Baby Kingdom WhatsApp 貼圖出爐!

https://www.baby-kingdom.com/custompage/app/index.html

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cindy618 發表於 19-1-19 14:54
jm會唔會?

因為BK公仔比較傳神

Poyau    發表於 19-1-19 23:26

子爵府

Poyau 發表於 19-1-19 20:25

我想要平時個d bk貼圖,更加傳神

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

我會呀

寶石宮

2023年兔年勳章

noodleball 發表於 19-1-19 20:30
我想要平時個d bk貼圖,更加傳神

係囉 將平時用開嗰啲變stickers仲好

大宅

Poyau 發表於 19-1-19 20:25

Iphone搵唔到

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lucille_lai_ha 發表於 19-1-19 21:58
我都揾5到

按 我的 icon 就有

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lucille_lai_ha 發表於 19-1-19 22:06
都係揾5到

Update bk app 到最新版本,就會見到。

子爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章

呢到有少少
https://whatsticker.online/p/98054RLRLfN5/HK/zh

Poyau    發表於 19-1-19 23:27

子爵府

BeadBead 發表於 19-1-19 22:44
呢到有少少
https://whatsticker.online/p/98054RLRLfN5/HK/zh

正喎,不過我最中意呢幾個

寶石宮

2023年兔年勳章

ChaCha0909 發表於 19-1-19 21:51
Iphone搵唔到

請問更新咗未 要v3.8.8或以上

瑪瑙宮

BeadBead 發表於 19-1-19 22:44
呢到有少少

我唔用,唔俾人知我上bk

首頁

尾頁

跳至