潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公係美國見到黑紅Herbag 31& Rodeo MM,但美國收tax貴過香港呀,請問jm知道香港專門店賣幾錢嗎?唔知香港H shop容易買到嗎?Thanks!心大心細中,買唔買好呢
(網上cap圖)

Cheuk2012    發表於 19-1-20 16:08

大宅

別墅

回覆樓主:

HK 2018年$21000,我諗佢加幾百至1千啦。係香港唔難買,所以睇你有幾鍾意呢隻色囉,定想再睇下香港嘅選擇。你想新年用佢嘅話就買啦。

好奇一問,美國連稅幾錢?

琥珀宮

回覆 apple_alice 的帖子

Very nice

大宅

sint 發表於 19-1-20 13:12
HK 2018年$21000,我諗佢加幾百至1千啦。係香港唔難買,所以睇你有幾鍾意呢隻色囉,定想再睇下香港嘅選擇。 ...

咁睇又好似唔係貴好多wor... 唔知Rodeo香港賣幾錢呢

美國連稅Hkd22000呀,Rodeo就4300... 計信用卡匯率7.9既話

其實最後都係買左等緊老公返黎

wcpcelia    發表於 19-1-21 08:59

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

美國如何唔响加州或New York 個Tax 都唔會好多因為Herbag 本身都唔貴!其實H 美國價錢同HK 差唔多係差個sales tax !不過最緊要自己鐘意個色!我個Herbag 前年都係响NY 買sales tax 8.875%

大宅

ungela914 發表於 19-1-21 20:26
美國如何唔响加州或New York 個Tax 都唔會好多因為Herbag 本身都唔貴!其實H 美國價錢同HK 差唔多係差個sal ...

英國稅重貴要成20%

水晶宮

H係見倒鐘意就買。
唔係又要搵同等。

首頁

尾頁

跳至