親子旅遊

跳至
[日本] 大阪Airbnb

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

Book咗7月住5晚,但我見好似冇咩jm會book Airbnb, 爬返之前嘅文話日本airbnb好似嚴打。

請問大家有冇相關經驗?我好怕到時候冇地方住,但我又好想住有洗衣同煮食嘅地方。。。

麻煩大家啦!

別墅

stopstop 發表於 19-1-20 10:43
Book咗7月住5晚,但我見好似冇咩jm會book Airbnb, 爬返之前嘅文話日本airbnb好似嚴打。

請問大家有冇相關 ...

而家你係airbnb到仲見到既係已經拎左牌嫁啦…無拎牌個d已經下左架

大宅

熱血勳章

懶妾 發表於 19-1-20 10:48
而家你係airbnb到仲見到既係已經拎左牌嫁啦…無拎牌個d已經下左架

唔該曬,咁我就安心啦!
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

我次次都係住airbnb,我鐘意佢有廚房,可以去超市買牛扒煎,超正

大宅

happy0214 發表於 19-1-20 13:19
我次次都係住airbnb,我鐘意佢有廚房,可以去超市買牛扒煎,超正

CMM Crystate京都旅館 (CMM Crystate Kyoto)
住過,平,有洗衣粉洗衣機,有廚房。去大阪都好方便。

wcpcelia    發表於 19-1-21 09:31

大宅

熱血勳章

cwl004 發表於 19-1-20 15:38
CMM Crystate京都旅館 (CMM Crystate Kyoto)
住過,平,有洗衣粉洗衣機,有廚房。去大阪都好方便。
...

我訂咗喺呢個車站附近嘅民宿,每晚大概660蚊左右,瞓榻榻米,諗住同女體驗一下。。。

唔知呢個站方唔方便呢?

子爵府

虎到金來勳章

你查下係未合法,有牌既。無牌唔好博啦

大宅

熱血勳章

princessgw 發表於 19-1-20 19:50
你查下係未合法,有牌既。無牌唔好博啦

請問可以點查呢?
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

子爵府

虎到金來勳章

stopstop 發表於 19-1-20 21:57
請問可以點查呢?

https://min-paku.biz/osaka/osaka-city

我記得係呢度可查到。同埋佢地係合法既會有牌照 show出黎。如你經airbnb訂,可send message 問屋主

wcpcelia    發表於 19-1-22 09:40

大宅

請問你,你們是在那裡BOOK??,我SEARCH過官網,我們想7中去,但是FULL。。。

大宅

熱血勳章

princessgw 發表於 19-1-20 22:20
https://min-paku.biz/osaka/osaka-city

我記得係呢度可查到。同埋佢地係合法既會有牌照 show出黎。如你 ...

揾到啦,有牌㗎,多謝你!

安心哂

大宅

熱血勳章

lokjoy 發表於 19-1-20 22:46
請問你,你們是在那裡BOOK??,我SEARCH過官網,我們想7中去,但是FULL。。。
...

你指邊間?我喺Airbnb book

男爵府

happy0214 發表於 19-1-20 13:19

係吖,我都剛在徐夕住完,幾好又夠大,剛剛又卜定2019年12月再去

男爵府

lokjoy 發表於 19-1-20 22:46
...

喺Airbnb 塭下。。。。

大宅

stopstop 發表於 19-1-20 23:01
你指邊間?我喺Airbnb book

男爵府

想問下住大阪Airbnb 使唔使去Airbnb reception 先登記?

因為上年暑假去沖繩要去reception 先登記

複式洋房

我都book左Airbnb, 黎緊2月尾出發大阪!
都係搵左榻榻米房, 咁就吾怕BB碌左落床

大宅

熱血勳章

stopstop 發表於 19-1-20 17:20

我訂咗喺呢個車站附近嘅民宿,每晚大概660蚊左右,瞓榻榻 ...

各位大阪達人,我想問問我住嘅呢個地方方便嘛?感激!

禁止訪問

大宅

熱血勳章

forthyc 發表於 19-1-22 20:35
Ebisu-Cho 恵美須町並不方便, 只有一條地鐵, 而且係尾段, 幾乎去任何地方都要轉車, 或者行十幾分鐘去隔幾條 ...

想請問轉車係咪好費時?好後悔,應該問下先訂。。。。

首頁

尾頁

跳至