自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我本身信但唔敢睇,不過陪身邊親近既人睇過同一個師傅,佢講既野同事都準,有時我心中有些疑慮,想卜個掛師傅都會問清潔我咩事分析俾我聽然後唔收我錢,算係準既又有丈義心既師傅

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

我睇過一個紫微斗數的,我覺得好準,又唔貴四百蚊

禁止訪問

侯爵府

講得好你就開心姐
講得唔好你又un 住un 住
何必去自找煩惱呢

大宅

maymaysheep 發表於 19-1-21 08:06
pm? thx

水晶宮

can pm?

男爵府

多年前網上識男仔,一係我睇唔上眼人,一係人地睇唔上眼我,有一個仲要拍咗幾日拖就無疾而終。阿媽幫我問盲公,話嗰年臨尾會出現一個最好條件,當時已經十月,我一笑置之。
之後喺十二月中開始同個男仔傾電話,過後兩星期才見面(之前冇見過大家,亦冇send相俾雙方睇,只係靠feel)第二年一月中拍拖,就係現在嘅c6!
盲公講得出我身上特徵(邊個位置有癦)我阿媽話佢應該有養鬼仔!但佢過咗身好耐了!

大宅

keikeicat 發表於 19-1-21 21:49
多年前網上識男仔,一係我睇唔上眼人,一係人地睇唔上眼我,有一個仲要拍咗幾日拖就無疾而終。阿媽幫我問盲 ...

養鬼仔會好堅但覺得有點恐怖

子爵府

sumlam 發表於 19-1-20 23:16
我屋企人好耐前睇過,個個睇完都話準,係澳門的,但揾唔番佢了 係bk開post問都揾唔到
...

叫咩名呀?芬姐?

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

唔知邊個最準,但自從我屋企出事,真係家散咁濟,出左條麻煩友,睇左幾個師傅,包括上門睇風水嘅,個個一睇條麻煩友嘅八字,都話尼個惡教、討債、好麻煩,仲話如果早一個時辰出世,就乖好多啦!
因此,我仲去左學睇八字,雖然只係學左皮毛,但我好相信風水命理,尤其八字!

大宅

Please Pm , please !

別墅

做個靚太 發表於 19-1-21 23:09
唔知邊個最準,但自從我屋企出事,真係家散咁濟,出左條麻煩友,睇左幾個師傅,包括上門睇風水嘅,個個一睇 ...

請問邊度學八字?我都想去學

男爵府

做個靚太 發表於 19-1-21 23:09
唔知邊個最準,但自從我屋企出事,真係家散咁濟,出左條麻煩友,睇左幾個師傅,包括上門睇風水嘅,個個一睇 ...

想問下八字能夠睇到幾時懷孕同幾多個子女嗎?
我睇過幾個,有d就睇到,有d就話唔會睇到
所以好奇一問

珍珠宮

jackietable 發表於 19-1-21 23:17
請問邊度學八字?我都想去學

依加無再教啦~我都無學啦~

大宅

sumlam 發表於 19-1-20 23:16
我屋企人好耐前睇過,個個睇完都話準,係澳門的,但揾唔番佢了 係bk開post問都揾唔到
...

澳門唐太嗎?

珍珠宮

fakyman 發表於 19-1-21 23:18
想問下八字能夠睇到幾時懷孕同幾多個子女嗎?
我睇過幾個,有d就睇到,有d就話唔會睇到
所以好奇一問

唔係話睇到幾時一定會懷孕or生bb,我唔記得左啦,有一個詞係講梗子女運咁嘅野,如果要我解釋,就類似係睇番流年行梗咩運,從而去睇你有無果個緣~
我當年個師傅,佢就話我同老公感情幾好,過多一兩年造人,就岩岩好生番個b,當時係我又真係諗住過多一兩年造人喎~又真果一年生左bb,都幾順利嘅~
我記得當時,我問佢,國貨誠有無可能做老豆,佢就講左係尼幾年嘅其中一年(我唔記得佢話邊一年)會有機會,不過要睇佢造唔造囉…咁阿國貨又真係做左老豆喎~
因為我都係學皮毛,所以唔識點樣好專業咁解釋你聽,盡量用我嘅理解去解釋啦~未必講得岩架~

男爵府

光頭仔個仔 發表於 19-1-21 22:44
養鬼仔會好堅但覺得有點恐怖

所以我聽咗後覺得寒寒地
不過都係我阿媽估佢係

男爵府

jokexoxbunny 發表於 19-1-20 20:34
可唔可以share 推介下...thx

上年識咗一個,好癡線,睇我八字可以睇埋我屋企人。我媽係孤兒,好細個俾婆婆離棄,淨係記得自己有個妹,師傅話我媽仲有個弟弟,不過已入墓,之後有日我問媽咪係咪淨係得個妹妹,佢話仲有個細佬1歲大病過咗生。

又問我有無落過小朋友,我話無,佢話你對仔女仲有個兄長無出世,唔係你就係你老公之前女朋友有落過,不過佢話如果我老公都無提過就唔好問了,可能佢都唔想我知。

之後有一日我問我老公之前有無落過小朋友,佢好驚問我做乜咁問,然後就話有,佢前女友唔想要落咗,已經好多年前。

佢連我大仔大脾入面有粒癦都喺八字睇到,之後介紹好多朋友俾佢,都話超準。
我是一隻大草蚊

首頁
12345...6

尾頁

跳至