自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kittykit622 發表於 19-1-22 12:51
C6有心無力,有時佢開大,整到個廁所污糟,唔好意思會用花曬沖,但沖到成地係水又唔會抹,要工人執手尾, ...
你C6衞生問題好嚴重
去完大小都可以唔沖水,更枉論佢會完事洗手
又真係好鬼污糟喎!
真心我真係頂唔順

別墅

好簡單,你問吓自己,老公同工人跌咗落海,你會救邊個?

男爵府

C6有心無力,有時佢開大,整到個廁所污糟,唔好意思會用花曬沖,但沖到成地係水又唔會抹,要工人執手尾, ...

咁污糟 我都忍唔到......工人唔鐘意絕對有理由!

大宅

想生BB熱投 親子王國15週年勳章

另一個隱憂係即使你將來再生bb,可能會引起你工人同c6更大既矛盾。其實你呢一刻唔炒工人,工人有一日都會番鄉下離你而去,長痛不如短痛,考慮完埋張約就同工人88啦

男爵府

回覆樓主:

咁極品的男人樓主都啃得落

uhtcl2006    發表於 19-1-23 16:21
今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

侯爵府

kittykit622 發表於 19-1-21 10:30
唔關事,磨擦係由C6冇手尾同污糟開始。工人開始俾面色老公睇。但昨晚C6話我時,有話佢以前係咪都咁俾面色 ...

你工人真係夠晒惡
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

侯爵府

goat 發表於 19-1-22 14:18
只係去按個沖廁制,咁都叫有心冇力

係囉, 其實係唔係殘障架?定係低能?

未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁大個人都仲要人執屎尿手尾

個工人算好忍得

第二樣嘢都話抺咗算

厭惡性工作

我唔明仲有人話保老公緊要囉

講之前試吓執另一個人既屎尿先算

請新工人一樣有同樣問題

做工人都有基本尊嚴的

大宅

開心吸收勳章

回覆樓主:

想像下生多個跟住佢去完大大就咁出黎摸下個B....

大宅

回覆樓主:

C6手尾係有問題,話佢果刻記得,轉頭又唔記得,我都唔想。

珍珠宮

kittykit622 發表於 19-1-23 11:14
C6手尾係有問題,話佢果刻記得,轉頭又唔記得,我都唔想。
如果係咁, 真係換工人都解決唔到wor,
最老土做法, 你每發現佢唔沖廁, 即使拉佢入廁所, 叫佢沖返, 叫左幾次就會記得

珍珠宮

畀面勳章

2Dragon 發表於 19-1-22 18:55
你C6衞生問題好嚴重
去完大小都可以唔沖水,更枉論佢會完事洗手
又真係好鬼污糟喎!
係啦, 咁大個人點解可以污糟成咁? 屋企廁所都咁, 去公廁米更恐怖. 唔怪得公廁咁污糟.
唔明樓主好意思講出來. 所以我一早話要睇下咩事先.

菲傭一向唔鐘意照顧成人d屎尿 ga woi. 如果要滿足個男人, 咁一係試下轉卬傭, 卬傭好似較唔介意成人屎尿.
但如果我, 我本身都有自己小朋友, 我一定唔會再同個咁的男人生仔. 其實連一齊生活都唔會, 除非佢好有錢, 有10個工清潔佢d手尾. 如果冇大把錢, 咁鬼污糟, 靚仔都頂唔住, 玩下算, 過人世起埋要有自理同照顧人的能力.

大宅

goat 發表於 19-1-23 11:20
如果係咁, 真係換工人都解決唔到wor,
最老土做法, 你每發現佢唔沖廁, 即使拉佢入廁所, 叫佢沖返, 叫左幾次 ...

昨晚又冇沖大便,我見到,入房同佢講,C6笑笑口話係咩,下次記住。唉,唔通咁小事鬧佢,慶幸唔係工人見到。C6乜都好,但真的很污糟,改變唔到。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

原來甘樣,唔怪得姐姐唔鐘意啦。日日做厭惡性工作

整污糟廁板叫你c6 用紙抹乾淨唔好水沖到周圍水。廁所入面就用水沖得唔得?

至於沖廁問題坦白一句,你c6衛生常識極差。我c6 沖唔淨都比我鬧到飛起,下手用真係嘔心架。你點解可以忍甘耐都唔話佢?廁所貼沖廁貼紙之類提下佢啦!

侯爵府

樓主老公呢啲超級自私兼低能嘅人,就咁聽都已經火滾,呢啲人一定入唔到我門口,入到都即刻踢返出街,對住個咁恐怖嘅人,真係難為咗工人!慘!

珍珠宮

kittykit622 發表於 19-1-23 11:25
昨晚又冇沖大便,我見到,入房同佢講,C6笑笑口話係咩,下次記住。唉,唔通咁小事鬧佢,慶幸唔係工人見到 ...
連你都覺得冇問題...........如果你個仔唔記得沖廁你會唔會出聲?
其實樓主真係唔需要再生BB, 因為你已有一個現成、長唔大的BB。
BTW, 感覺到樓主因為一次婚姻失敗, 而好想好想好想維繫而家呢一段

大宅

goat 發表於 19-1-23 11:56
連你都覺得冇問題...........如果你個仔唔記得沖廁你會唔會出聲?
其實樓主真係唔需要再生BB, 因為你已有一 ...

難道為污糟離婚?上段婚姻學會多d包容,小d執著,生活會快樂d。

琥珀宮

kittykit622 發表於 19-1-23 11:25
昨晚又冇沖大便,我見到,入房同佢講,C6笑笑口話係咩,下次記住。唉,唔通咁小事鬧佢,慶幸唔係工人見到 ...

無即刻叫佢自己沖番?呢d basic野,無得容許佢唔改wow,一定見一次鬧一次,閙到佢怕咗你,自然記得沖水

翡翠宮

回覆樓主:

汚糟到咁……我吾係賢妻,佢吾改我退貨
清潔係每一秒鐘都要面對既野,我每一秒對住佢都提心吊膽,我吾要好過

珍珠宮

回覆樓主:

唔係掛,幼稚園都識沖廁啦!
好核突啫 去廁所時見到上一篤便便!
去完大便有冇洗手㗎!!!
你嘅eq真係好勁!
工人只係黑面已經好畀面!

首頁

尾頁

跳至