自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

AhKaAhKa 發表於 19-1-21 12:43
好似阿媽同個仔

人總會老的,相襯又如何,佢地相處舒服就得啦,汪亞姐都7X,不過個樣come 老d者

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

AhKaAhKa 發表於 19-1-21 12:43
好似阿媽同個仔

白姐姐係大過律師個媽媽。所以當初係媽媽十分之反對

Poyau    發表於 19-1-21 15:39
月光很美麗☺

珍珠宮

老得好快

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

似80+喎

男爵府

女人真係唔㩒老

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cy101 發表於 19-1-21 12:54
佢地相差幾多?

據維基
謝: 59歲. 白:74歲, 相差15年

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係唔似只得7X

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

超級特務 發表於 19-1-21 12:53
1944年出生,74歲。
我覺得報細咗,佢個侄白先勇都過80

上一代兄弟姐妹年齡差距大
最大分分鐘做得最細父人母
加上以前興早婚,侄仔侄女比自己大也不足為奇~

大宅

2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tingho 發表於 19-1-21 13:37
係wiki睇到,佢話謝曾經動手打她及已經廿多年冇行房,我諗謝宜家應該係純綷照顧她而已
...

好可能從來都無行過房,只限擁抱親吻下

子爵府

bmuimami 發表於 19-1-21 13:31
90+?咁佢同謝影半祼照時咪70+?!

朋友媽媽 is 90+

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

老人家

珍珠宮

wcpcelia 發表於 19-1-21 14:27
老人家

大宅

2019勳章

其實陳寶珠是1946年出生,汪阿姐同蕭芳芳係1947年出世,佢地都係細白姐姐兩、三歲,但望上去外貌差好遠!

大宅

預左

大宅

2019勳章

bobo88hk 發表於 19-1-21 13:57
似80+喎

現代人80+外表都仲可以好後生,我覺得白姐姐這張相似90+了

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

佢75歲,突然間老得咁快,似八九十歲,Paul 似佢仔仔,湊著老媽媽,孝順仔
一〉有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊! 二〉好討厭"打招呼"尼個動作會令人超級討厭你~

子爵府

2019新春慶豚圓

crystal媽咪 發表於 19-1-21 13:53
白姐姐係大過律師個媽媽。所以當初係媽媽十分之反對

好似白婆婆細過99三年
一〉有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊! 二〉好討厭"打招呼"尼個動作會令人超級討厭你~

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能當年真係好狠, 報細10年+

翡翠宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

萍pig 發表於 19-1-21 13:42
給那些一日到黑話自己外貌比真實年齡的女人警惕,女人一衰老起來,可一两年間180度轉變。呢刻看似年輕,未 ...

講呢番話嘅其實自己呃自己, 可能同年嚟比係keep得較好,但一拍埋真正細幾年嘅就有明顯差距, 係佢哋自我感覺良好咋, 外人一眼就睇出差距。

wcpcelia    發表於 19-1-21 14:51

伯爵府

2019勳章 BK Milk勳章

超級特務 發表於 19-1-21 12:53
1944年出生,74歲。
我覺得報細咗,佢個侄白先勇都過80

似報細

首頁
12345...10

尾頁

跳至
熱門主題