自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 19-1-21 13:20

幸福可以好簡單

珍珠宮

twotigers 發表於 19-1-21 17:19
當然,無媽媽,無

對啊!
這位媽媽係佢嘅財富之源!經常為他四處奔波努力索錢的!

Poyau    發表於 19-1-22 01:27

珍珠宮

HoshiSora 發表於 19-1-21 18:05
對啊!
這位媽媽係佢嘅財富之源!經常為他四處奔波努力索錢的!

呢個就係梅媽嘅價值

Poyau    發表於 19-1-22 01:27

珍珠宮

twotigers 發表於 19-1-21 18:10
呢個就係梅媽嘅價值

珍珠宮

HoshiSora 發表於 19-1-21 18:11

做人要有價值,唔係會被老闆,朋友,上司,甚至仔女捨棄

Poyau    發表於 19-1-22 01:28

珍珠宮

美之選468 發表於 19-1-21 13:40
如果做母親的當初可以退一步.....海闊天空,宜家又有兒,又有孫,多麽幸福的晚年呀 ? 可惜....
...

可能老婆係B6人

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bylobb 發表於 19-1-21 15:57
你識架??

當然唔識啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

maymay220hk 發表於 19-1-21 15:43
我都系人地媽媽、生2個仔、第時都系人地99,要點做99先岩?有時見留言都好心寒、毒舌說話見吾小
...

同感

彩鑽殿

咪咪兔 發表於 19-1-21 15:49
係唔係攞衰仔紙?

衰仔紙要登報架咩?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

dndoomostt 發表於 19-1-21 17:28
親生仔不如近身錢!

我識d 老人買媳婦怕, 陳家我身子唔好孫辛苦你湊, 封幾萬利是對家

我宜家同2個仔傾計,已經表明吾湊孫,你地有人湊先好生丶湊大你地2兄弟已經夠丶我仲有自己想走既路

大宅

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

maymay220hk 發表於 19-1-21 18:48
我宜家同2個仔傾計,已經表明吾湊孫,你地有人湊先好生丶湊大你地2兄弟已經夠丶我仲有自己想走既路
...

要講啱唔好同住,99新抱同一屋簷下,亦好煩。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

身份證號碼M 字頭通常係單程證人士或留港定居海外專才,登報脫離關係攞多間公屋吧

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

傻的嗎!!!

大宅

呃綜援咋?

珍珠宮

珍珠宮

早知生嚿义配個白飯食咗佢都有意義過生呢啲不孝子

Love and Kindness are never wasted.

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

彩鑽殿

矛奶油 發表於 19-1-21 19:33
呃綜援咋?

食老綜都要登報

首頁

尾頁

跳至