使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問為何已在編輯功能內删除內容和相片,但為何相片del不到?

伯爵府

shala 發表於 19-1-22 00:54
請問為何已在編輯功能內删除內容和相片,但為何相片del不到?

麻煩幫幫忙刪除潮流時尚主題韓衣內4344帖子裡的三張相片,因為我試過用電腦del唔到相片!麻煩哂!

還有可否教我怎樣del 回覆post出來的相片?謝謝

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

shala 發表於 19-1-22 01:10
麻煩幫幫忙刪除潮流時尚主題韓衣內4344帖子裡的三張相片,因為我試過用電腦del唔到相片!麻煩哂!

還有可 ...
你好,已代遮蔽該帖子。如經 app 上傳相片,必須通過 app 刪除才行。謝謝 !

伯爵府

特派員 發表於 19-1-22 10:28
你好,已代遮蔽該帖子。如經 app 上傳相片,必須通過 app 刪除才行。謝謝 !

你意思是如果經電話上傳相片,就要經電話刪除嗎?這樣就可以電話和電腦(emoji)的照片也一拼刪除?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

shala 發表於 19-1-22 10:36
你意思是如果經電話上傳相片,就要經電話刪除嗎?這樣就可以電話和電腦(emoji)的照片也一拼刪除?
...
是的。

伯爵府

特派員 發表於 19-1-22 10:40
是的。

明白,麻煩你了,唔該曬(emoji)

男爵府

APP 內如何 delete ?

管理員

rabbit.melody 發表於 19-3-27 17:48
APP 內如何 delete ?
你好,如主題未有關上,可按編輯鍵,然後按圖片刪除提交。

首頁

尾頁

跳至