想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請教各位♥️
我結婚九年一直冇bb, 係04/2018做左宮腔和腹腔境,但之後一直都未有中,係上個月再睇醫生比左賀爾蒙藥我食,一向經期十分準,17號黎 下個月都係會17號,但今個月未見黎m, 但有胸漲仲好痛(我經期前都會漲)而家覺得個人好熱
昨晚買左萬寧驗孕紙一盒兩支 和 活色生香驗孕棒
今日22號早晨驗出了下圖 用萬寧驗好快出左兩條線 請問是中了嗎?
我應該用另一支中午再驗嗎?因為想快d知道
我屬高齡 想請教大家意見 謝謝(emoji)(emoji)

大宅

回覆樓主:

中呀,好深色,恭喜晒

大宅

回覆樓主:

好深色,恭喜~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

中呀,恭喜

複式洋房

Tksssss大家 如果想肯定 中午用第二支再試?
下一步去家庭醫生(睇傷風感冒) 還是去返生殖科醫生到睇呢?
幾多日後去搵醫生?

男爵府

Cottonwood 發表於 19-1-22 09:31
Tksssss大家 如果想肯定 中午用第二支再試?
下一步去家庭醫生(睇傷風感冒) 還是去返生殖科醫生到睇呢? ...

唔洗用第二支喇,萬寧都咁深色都好穩陣了

可以直接去普通科醫生驗孕攞懷孕證明去排政府產檢先

再book 婦科醫生大約3個禮拜後去照閃閃

休息多啲,唔好操勞喇

別墅

Cottonwood 發表於 19-1-22 08:29
請教各位♥️
我結婚九年一直冇bb, 係04/2018做左宮腔和腹腔境,但之後一直都未有中,係上個月再睇醫生比左 ...

恭喜您

首頁

尾頁

跳至