自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

想問新年會唔會邊度買相機會有優惠/平D/有野送?
有無人知?
想買大機行貨, 一定要有保養

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

去price.com夾價,搵行貨買

複式洋房

2019新春慶豚圓

其實PRICE.COM 既鋪可唔可靠? 我有朋友話佢地會水貨扮行貨?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 開心吸收勳章

唔識既話去dcfever 永成萬成買比較穩陣
百老個啲睇下信用卡積分用唔用到
用到既話都差不多價

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

*雪 發表於 19-1-22 10:55
其實PRICE.COM 既鋪可唔可靠? 我有朋友話佢地會水貨扮行貨?

有原廠保養單至信係行貨

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

*雪 發表於 19-1-22 10:55

Price.com 係格價平台,唔係公司。

佢有標明係行貨定水貨,價格唔同。

我買咁多都未有出過問題。

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

2019勳章

Charlotte_mom 發表於 19-1-22 10:08
去price.com夾價,搵行貨買
睇幾多星級=穩唔穩陣?

複式洋房

2019勳章

lingfu 發表於 19-1-22 11:01
唔識既話去dcfever 永成萬成買比較穩陣
百老個啲睇下信用卡積分用唔用到
用到既話都差不多價 ...
信用卡積分可以轉CASH DOLLAR 啦, 你講個D 鋪係邊?

複式洋房

2019勳章

garmi 發表於 19-1-22 12:53
canon 有幾部機/鏡頭都有新年優惠, 你睇岩唔岩?
https://store.canon.com.hk/osp/full-of-joy-cny-special/ ...
平左?見唔同機都唔同野送添

複式洋房

2019勳章

ian723 發表於 19-1-22 11:47
Price.com 係格價平台,唔係公司。

佢有標明係行貨定水貨,價格唔同。
謝謝, 我未試過, 咁聽落就放心D, 問下先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊