夫婦情感

跳至

首頁
45678...10

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我覺得第一你要睇臨床心理學家,教你點做,第二你要做嘅事修補你同個女嘅關係,而唔係分開佢同爸爸嘅感情,一個家庭佢只有爸爸同媽媽,媽媽唔錫佢,佢自不然投向爸爸,所以你第一件事要用盡所有辦法去修補你地兩母女嘅關係

民房

樓主你真係好叻,幾單野都上報,你好好檢討下自己人品品格,趁仲有得改,如果唔係到老來眾叛親離,就唔好問個天點解。

民房

Catvole 發表於 19-1-28 15:56
諗諗下其實會唔會呢單和工人果單係膠post做古仔上報?現實中真係有人咁mean咁壞心地?
...

有乜咁奇?掟仔女落街既父母都大把

複式洋房

諗諗下其實會唔會呢單和工人果單係膠post做古仔上報?現實中真係有人咁mean咁壞心地?
...

我都係咁諗,係咪架...

男爵府

回覆樓主:

成家都有問題

水晶宮

2019新春慶豚圓

小mama 發表於 19-1-24 23:56
唔好意思,我見你個post, 感覺你個女好似好憎你
請問你以前對佢做過咩黎

最尾果個好笑

水晶宮

2019新春慶豚圓

嘩睇晒你D Post
雖然你個女而家咁,都係你做成架喇,不過見你好似知錯,知道自己對個女做過D 咩攪到佢咁怪異。你快D 打去政府既社會福利署,搵社工幫你地啦,你剩係上黎講冇用囉,要面對要解決。

另外你自己本身份人都幾差下,順便改下佢,一定一定要改,如果唔係你親人會離開你囉

伯爵府

2019新春慶豚圓

...

完全唔係正常家庭會發生的事,係真既話其實好悲哀,係悲劇

大宅

2019勳章

筆名 發表於 19-1-27 12:19
原來樓主就係大名鼎鼎既「菲傭天災放假要一個月通知」 你成家人都有問題
...

我搵唔到舊post,可以係邊到搵到呀
謝謝

象牙宮

做個靚太 發表於 19-1-28 13:40
https://www.hk01.com/熱爆話題/288173/女兒與爸爸親暱如戀人-港媽呻頂唔順-專家-應改善母女關係?utm_mediu ...

上報

複式洋房

好好地同個女道歉

男爵府

oayfeefee 發表於 19-1-28 11:58
不要再叫你女和老公去睇心理醫生了,只會令你女更討厭你,而且佢地又真係唔使睇醫生...

同阿女和老公道歉 ...

外傭請假嗰單好似有啲印象

洋房

回覆樓主:

我覺得你絕對要同阿女道歉,化解仇恨,要溝通講出心裡話。比著我,我都會憎你。

大宅

2019勳章

樓主,做人要有同理心,唔好要所有圍住你轉,多諗其他人感受

男爵府

sonandson 發表於 19-1-26 20:44
明知佢冇興趣冇音樂天份都唔理,為咗自己面子,又要佢係親戚面前表演,而佢最鍾意既寫作,我打壓佢唔準佢 ...

嘩,睇完好想講粗口
四個字
心理變態!!!!
你好彩生活响香港,如果你住响外國,分分鐘你女忍唔住一槍做瓜你
睇字都覺得想打X你
真係亂倫都好過做你個女
你無資格做人老母
你講得啱,呢個家無你嘅位
講得出做得到
你扯吧喇
正常人見你一次想打你一獲
衰人見得多,咁邪惡嘅你係第一個

複式洋房

hoganbaby 發表於 19-1-22 12:15
究竟發生咗咩事,令到你咁反感,自己個女都合醋到咁,我覺得你係度嫉妒緊個女,其實個女係你地兩公婆嘅, ...

你跑下文先啦,睇吓佢講啲乜,唔係咁樣就話阿媽妒忌個女

珍珠宮

嘩!呢個po睇倒我有d驚

珍珠宮

2019新春慶豚圓

aidan08 發表於 19-1-26 15:28
睇到樓主仲喺度講就快考dse,什麼其他親戚旳仔女都入到了等等........真係無言。

我完全明白點解個女會咁 ...

佢仲要係個女好細個時打女,如果女話俾爸爸知就打得再甘 d。真係夠晒為個女好啊好媽媽。

男爵府

nsychristy 發表於 19-2-11 20:46
佢仲要係個女好細個時打女,如果女話俾爸爸知就打得再甘 d。真係夠晒為個女好啊好媽媽。
...

好變態

大宅

sonandson 發表於 19-1-26 20:44
明知佢冇興趣冇音樂天份都唔理,為咗自己面子,又要佢係親戚面前表演,而佢最鍾意既寫作,我打壓佢唔準佢 ...

https://www.facebook.com/HKFCAinfo/

樓主你心病還需心藥醫,你了解下香港家庭排序協會。我參加過工作坊看見被療癒事例。

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊