夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

20150618bb 發表於 19-2-13 16:33
但.................................................................................................. ...

睇個男救護post嘅長文又唔似係因姦喎~似係一直曖昧關係

男爵府

PTMCYS 發表於 19-2-13 16:33
睇了亞可的case, 真實得來太迷離了, 如果係真, 綠帽度達 90% 落腳.

係咪可以告個女人賠償呢? ...

呢樣嘢真係要請教律師先知道

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mingmama 發表於 19-2-13 16:35
可能個女人行為,都非常出位,點解唔提出離婚呢

男爵府

20150618bb 發表於 19-2-13 16:40
可能個女人行為,都非常出位,點解唔提出離婚呢

好似係阿可想離婚~但阿豆玩失蹤~因為佢成篇論文太長又冇段落~睇得好辛苦~我唔知有冇睇漏嘢

子爵府

mingmama 發表於 19-2-13 16:42
好似係阿可想離婚~但阿豆玩失蹤~因為佢成篇論文太長又冇段落~睇得好辛苦~我唔知有冇睇漏嘢
...

所以性方面, 情願餓的是自己...... 自己餓下唔緊要的....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-2-13 16:47
所以性方面, 情願餓的是自己...... 自己餓下唔緊要的....

真係諗唔到會有女士對呢方面咁渴求~從來都覺得女士對呢樣嘢會比較忍得

子爵府

mingmama 發表於 19-2-13 16:35

又男救護? 近排咁多咸故外流, 攪嘜鬼....

有無相架......

剛才那位啊誰...., 開以買得花生了.....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-2-13 16:51
又男救護? 近排咁多咸故外流, 攪嘜鬼....

有無相架......

男救護即係阿可~佢老婆以前做護士後來做私人秘書~都係同一個故事

子爵府

mingmama 發表於 19-2-13 16:49
真係諗唔到會有女士對呢方面咁渴求~從來都覺得女士對呢樣嘢會比較忍得
...

性版好多好餓的C9

妳睇之前有間shop 叫D 赤裸男模開張做model, 係咁比D 女人抽水, 跟本男人都唔會咁過份......, D 女人失去理性其實幾恐佈....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mingmama 發表於 19-2-13 16:42
...
可能呢條女.超級.............大食

子爵府

mingmama 發表於 19-2-13 16:53
男救護即係阿可~佢老婆以前做護士後來做私人秘書~都係同一個故事
...

原來如此....
其實我懶睇咁多字, 只睇照片, 對下各人樣貌和重點.... 日期都無咩睇, 因為重點係生左仔原來自己唔係老豆, 仲要全房護士都知, 話比佢知才知道, 個場戲應該唔易handle....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-2-13 17:05
原來如此....
其實我懶睇咁多字, 只睇照片, 對下各人樣貌和重點.... 日期都無咩睇, 因為重點係生 ...

真係好多字~開頭我都係睇comment 啲懶人包50字簡略版咋~不過剛剛再嘗試睇晒阿可段長文

子爵府

20150618bb 發表於 19-2-13 16:33
但.................................................................................................. ...

可能因為太剌激和享受, 加想本來女方的內心可能已很奄悶, 便錯有錯著了..... 所以有D 辯方律師會用依D 招數來攻擊一些受害人因為遲了報警.

而有D 強姦犯, 亦博翻尋味, 主動找回受害人, 而給警察拉.... 做人既野, 戲如人生...以為做戲才有, 真係互抄無限loop.

我沒有再睇了, 又係阿豆嗎? 有沒有新閃咭先?

珊瑚宮

PTMCYS 發表於 19-2-13 17:14
可能因為太剌激和享受, 加想本來女方的內心可能已很奄悶, 便錯有錯著了..... 所以有D 辯方律師會用依D 招 ...

珊瑚宮

PTMCYS 發表於 19-2-13 16:58
性版好多好餓的C9

妳睇之前有間shop 叫D 赤裸男模開張做model, 係咁比D 女人抽水, 跟本男人都唔會咁 ...
你都係出番來

子爵府

mingmama 發表於 19-2-13 17:13
真係好多字~開頭我都係睇comment 啲懶人包50字簡略版咋~不過剛剛再嘗試睇晒阿可段長文
...

妳條簡潔link, 我睇到依句很精景.... 直情金句.

"百無"話 : 邊個來產房先, 邊個就係BB老豆, 即係個女打開門口做生意, 龍門可以任佢搬, 真係絕到無朋友呀

子爵府

20150618bb 發表於 19-2-13 17:27
你都係出番來

係, 頂唔順, 頭暈, 要出來飲清水.......

珊瑚宮

PTMCYS 發表於 19-2-13 17:35
係, 頂唔順, 頭暈, 要出來飲清水.......
哈哈..................................哈

珍珠宮

環保接龍勳章

appledai 發表於 19-2-13 13:35
大家這麼想看啊,這裡有
https://lihkg.com/thread/1009009/page/1
幾好樣, 原來又是賤婦一名

男爵府

happyb_happyb 發表於 19-2-13 18:39
幾好樣, 原來又是賤婦一名

聽聞是來自國內的

首頁
45678...9

尾頁

跳至