自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

之前都有淘寶,但都係淘下手機殻之類! 2018年簡直巔了,先係風扇燈,再來健身單車,最近連屋企的餐椅和阿囡房的油壓書桌椅!真係一次比一次大型!

tansyneko    發表於 19-1-22 14:48

象牙宮

回覆樓主:

1,2年你就會發覺買到無野買,因為大部份舊野已經換新

別墅

我今年淘寶都淘左好多嘢,都唔使出街買

水晶宮

無話可說 發表於 19-1-22 13:22
1,2年你就會發覺買到無野買,因為大部份舊野已經換新

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

文文媽媽 發表於 19-1-22 13:06
之前都有淘寶,但都係淘下手機殻之類! 2018年簡直巔了,先係風扇燈,再來健身單車,最近連屋企的餐椅和阿 ...

Me2

買厲害係慢跑機、大班椅同床頭櫃,宜家停一停先,豬年再繼續!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ryan_mami 發表於 19-1-22 13:29
Me2

買厲害係慢跑機、大班椅同床頭櫃,宜家停一停先,豬年再繼續!!

床頭櫃有冇好介紹?香港無乜款……

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

今日最後一件到左集運,落左單送自取點,都就快收爐,等618再淘

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

竇漪房 發表於 19-1-22 13:35
今日最後一件到左集運,落左單送自取點,都就快收爐,等618再淘

淘宝都有收爐?幾時啊?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我都係,趕快收爐前收貨

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ificould 發表於 19-1-22 13:35
床頭櫃有冇好介紹?香港無乜款……

不過下架了,我收到之後,睇到堆鏍絲,好沮喪,結果俾錢搵人上門砌,好彩幾靚!!

wcpcelia    發表於 19-1-22 14:53

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

之前都有淘寶,但都係淘下手機殻之類! 2018年簡直巔了,先係風扇燈,再來健身單車,最近連屋企的餐椅和阿 ...
唔低用??

子爵府

ryan_mami 發表於 19-1-22 13:41
不過下架了,我收到之後,睇到堆鏍絲,好沮喪,結果俾錢搵人上門砌,好彩幾靚!!

...

想請教點搵人上門裝砌家俬?
我有幾次想淘傢俬,甚至燈,但係又唔識自己裝,就放棄念頭。

題外話,淘寶電器,咁咪兩頭插頭嘅,係咪喺香港用圖中轉插就用到?thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

ificould 發表於 19-1-22 13:36
淘宝都有收爐?幾時啊?

外省好多都唔寄廣東啦!廣州嘅應該做埋今個星期,集運都就快開始放假啦!

大陸d員工要返鄉下過年嘛!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

琴晚漏夜淘咗
櫻花
梅花
臘梅花
百合花
草莓
今年一定要種

男爵府

龍蝦 發表於 19-1-22 13:47
係呀,我係用呢種轉換插頭!

子爵府

竇漪房 發表於 19-1-22 13:35

嘩 等咁多個月 你都好忍得手

侯爵府

龍蝦 發表於 19-1-22 13:47

有一晚,個師傅在bk 出post,啱啱見到,立刻聯絡佢,轉頭佢就俾人block咗喇!

珍珠宮

shanhaha 發表於 19-1-22 13:54
嘩 等咁多個月 你都好忍得手

唔包括貓超架

侯爵府

ryan_mami 發表於 19-1-22 13:41

...

又幾好噃,連包装都係木箱。我都試過,不過中伏。開上面個櫃桶,下面果個跟住開埋出嚟。係香港又揾唔到有乜款,連訂做都得一、二款俾你。
淘到好嘢,真係幾開心, 戥你開心啊!

首頁
12345...6

尾頁

跳至