懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

而家7w4, 都睇左好多資料
本來諗住家計會做Nifty pro, $4000左右
但係見到話照陰超, 唔係照肚, 2D, 就覺得好似麻麻地

請問有冇差唔多價錢既醫生可以推薦?
真係好苦惱

照結構本身諗住搵羅宇帆, 但呢度JM近排睇完話唔好, 又開始動搖 (仲未BOOK)

THANKS!!

別墅

fungenergy 發表於 19-1-22 14:59
但係見到話照陰超, 唔係照肚, 2D, 就覺得 ...

做nifty pro 咁早期應該係無醫生會開3D,大家都係2D肚照抽血送去lab,你可以搵個自己信得過嘅醫生
睇左羅醫生,機清抽血快手姑娘好nice,自己係ok滿意嘅,不過你8wk前唔bk就未必有位了,上星期去產檢booking已到3月中

大宅

fungenergy 發表於 19-1-22 14:59
但係見到話照陰超, 唔係照肚, 2D, 就覺得 ...

你search下啲post 吖。。
楊醫生nifty pro $2800,包埋超聲波
個陣我book 11wk 做

我覺得楊醫生幾好,好細心
所以我仲繼續搵佢產檢

加油!

男爵府

雲妮mum 發表於 19-1-22 15:04
做nifty pro 咁早期應該係無醫生會開3D,大家都係2D肚照抽血送去lab,你可以搵個自己信得過嘅醫生
睇左羅 ...

其實最主要想照肚唔係陰超
2D我都OK既

Btw 羅醫生我上星期打去, 佢話唔咁快book住 (上星期6w)

佢都係叫我8week左右book
不過想聽下呢度jm意見~
如果ok我就book了

男爵府

fairymeow 發表於 19-1-22 15:15
你search下啲post 吖。。
楊醫生nifty pro $2800,包埋超聲波
個陣我book 11wk 做

唔該晒你, 我搵下先!!

複式洋房

我11W,今日上午做完Nifty Pro,海洋中心的卓越,總共$2800,包埋超聲波。方醫生,超nice。但1月26日后應該會加價。

大宅

rememberdl 發表於 19-1-22 20:49
我11W,今日上午做完Nifty Pro,海洋中心的卓越,總共$2800,包埋超聲波。方醫生,超nice。但1月26日后應該 ...

係啊 我都想book 2月尾做nifty pro 但佢話未出2月價錢 叫我用尾先打去book

複式洋房

我想問卓越做nifty pro係照陰超or肚超?2D or 3D有無相俾返你架?thx

大宅

Cancam103 發表於 19-1-23 00:04
我想問卓越做nifty pro係照陰超or肚超?2D or 3D有無相俾返你架?thx

男爵府

candy2611 發表於 19-1-22 21:01
係啊 我都想book 2月尾做nifty pro 但佢話未出2月價錢 叫我用尾先打去book

我琴日打去, book左2月中(15號前)
仲係$2800

大宅

Cancam103 發表於 19-1-23 00:04

肚照, 會比返隻DVD or email link 比你 download 返, 起碼有10張想係入面

別墅

fungenergy 發表於 19-1-23 08:47
仲係$2800

Yes,,我12月尾book2月8做,方醫生都係$2800

男爵府

仲係$2800

係唔係就咁打去話想驗Nifty pro 就可以架喇?
要指定醫生嗎?

複式洋房

Nifty Pro唔係要11w以上先做得架!??醫生話太早做bb嘅DNA去唔到媽咪d血驗唔到

洋房

我上網search唔到
可唔可以俾個網址或者電話我,謝謝

別墅

cmrsh 發表於 19-1-23 12:20
Nifty Pro唔係要11w以上先做得架!??醫生話太早做bb嘅DNA去唔到媽咪d血驗唔到

10週以上就得㗎啦

大宅

仲係$2800

我知啊 佢覆我月尾都未有價錢

男爵府

klsabb 發表於 19-1-23 11:44
係唔係就咁打去話想驗Nifty pro 就可以架喇?
要指定醫生嗎?

係呀, 打電話去BOOK就得
楊醫生/方醫生都係免診金, 所以揀其中一個就可以了
兩個都係女醫生

男爵府

10周已經可以做喇
而家要BOOK定, 因為驚冇位, 有d醫生個期好full

男爵府

我10wk 幾做ok 無問題

首頁

尾頁

跳至