自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

飲人哋啲尿都唔會係正常人掛

大宅

早排睇片,龍心飛左佢之後,佢去龍心道死纏話有左龍種。唉 希望唔係真啦。龍心仲話,點知妳外面有幾多男人,肯定唔關我事咁話

伯爵府

woodpecker 發表於 19-1-22 18:54
咁易受人影響,可能真係好似佢媽所講,一向過度受保護,唔知人間險惡。
...

咪就係過度保護,乜都未試過玩過,乜都no 唔比。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

琥珀宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

19歲係好細,但無理由咁白痴,可能有人格分烈

琥珀宮

losttoa 發表於 19-1-22 17:34
初戀。。。。。 識一個鐘就失身,第二日就同居

女仔真係要愛惜自己

其實懷疑佢智商有問題,細路都唔會跟人返屋企

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

dndoomostt 發表於 19-1-22 19:12
大丁=龍嫂19歲,跟左龍心住豪宅,野官非被父母押入精神病院

龍心=41 歲網紅, 因外形似謝老四言論出位, 自認 ...

呢個大丁仲去揾幣少,叫人收留佢,仲話可以幫佢X,係大閘門口大大聲唱歌,幣少報埋警

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

dndoomostt 發表於 19-1-22 21:03
洗身有全裸, 唔係正面大特寫, 夾手夾腳就位, 但見到無著, 有人慢鏡, 見上面兩點

另外有片路妹妹毛, 無影 ...

好癲!仲有禁鐘敲門要求龍心俾番$100一次錢佢

大宅

cinda72. 發表於 19-1-22 21:21
龍心福街,扮痴扮傻呃like搵錢之麻,呢條正宗打靶

條友諗住拿埋大丁可以喺utube呃like有d收入。又可以呃到蝦條。佢根本唔傻。大丁就儍

男爵府

stagea 發表於 19-1-22 21:34
好癲!仲有禁鐘敲門要求龍心俾番$100一次錢佢

咁痴線

子爵府

求懶人包,唔知咩事

子爵府

dndoomostt 發表於 19-1-22 21:03
洗身有全裸, 唔係正面大特寫, 夾手夾腳就位, 但見到無著, 有人慢鏡, 見上面兩點

另外有片路妹妹毛, 無影 ...

佢真係似拖精神有問題

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

回頭是岸

琥珀宮

冬瓜籽 發表於 19-1-22 21:58
咁痴線

係!我睇到

仲話X一次$100,又話有左龍種,打開段門講數龍心仲叫石超上來,好有問題

男爵府

puitan 發表於 19-1-22 22:04
佢真係似拖精神有問題

人地醒過你呀! 趁後生溝件有錢大叔, 係唔好彩溝左件賤心啫

你有無豪宅? 有一千萬豪宅比人貪, 你都可以啅返件小鮮肉

幾多夫妻唔此差20年咁小, 有錢個個都要幼幼,唔要姥姥

伯爵府

回覆 Ksiu66666 的帖子

男爵府

stagea 發表於 19-1-22 22:11
係!我睇到

仲話X一次$100,又話有左龍種,打開段門講數龍心仲叫石超上來,好有問題:nos ...

侯爵府

回覆樓主:

女嘅應該係好無知,完全未見過世面,一撞就撞到個把口浪過油,所以唔好咩都唔俾仔女知,多d同佢地溝通,討論下時事同新聞。
唔好點評我

首頁
12345...6

尾頁

跳至