想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

M小姐遲左3日都未黎,今朝晨v驗…等左5分鐘都系1條線然後包起佢入袋就去左化妝,化完妝後又手多多攞出黎睇
一睇…好似有個控
呢個控會唔會系本身驗孕紙就有既呢?
因為真系一啲都唔明顯…好困擾啊
但琴日晏就驗過都系得1條線

別墅

SiuCc.A 發表於 19-1-22 15:48
M小姐遲左3日都未黎,今朝晨v驗…等左5分鐘都系1條線然後包起佢入袋就去左化妝,化完妝後又手多多攞出黎睇
...

我都好想知呀!
我上星期又係用呢隻 又係有個控,之後我仲勁開心⋯點知之後幾日check 其他牌子全部都係negative

別墅

回覆 crystalal 的帖子

你個幾日用晨v check嗎?呢個控害人不淺 要relax relax relax

大宅

SiuCc.A 發表於 19-1-22 15:48
...

呢個牌子好敏感,我八月試管寶寶月經期對日已經紅得豬紅色啦!報八月一號月經27號已經有粉紅色,我第二天即刻換牌子測尿即刻有粉色,我覺得先心安!

別墅

回覆 Cindy曾 的帖子

我諗住過多幾日如果m小姐未黎轉其他牌子再check成日迎住好似就黎 衝入廁所乜都無

別墅

SiuCc.A 發表於 19-1-22 16:58

你個幾日用晨v check嗎?呢個控害人不淺 要relax relax relax

係呀 今朝又check 曼仔都係1條線 ,搞到我都唔知點好

別墅

Due day左幾耐?會唔會諗住驗血check check

別墅

SiuCc.A 發表於 19-1-22 20:10

Due day左幾耐?會唔會諗住驗血check check

5日, 其實我不嬲都唔準 所以due day 都講唔定⋯但果條控搞到1516 甘

別墅

唔諗個控啦 過多幾日湊夠一星期再check不過個腹成日痛 好似m小姐就黎咁~要黎既始終都要黎

別墅

SiuCc.A 發表於 19-1-22 20:54

唔諗個控啦 過多幾日湊夠一星期再check不過個腹成日痛 好似m小姐就黎咁~要黎既始終 ...

我都係呀!個肚谷下扯下成個禮拜啦

首頁

尾頁

跳至