美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

2019勳章

我想問大家一般做underarm 做幾耐?我2015 summer 到依家都仲有毛仔出 次次都準時去打都要咁耐...個staff 話我真係比一般人耐,但其實已經3 年幾喇....
我16 年再做埋upper lip 效果好d 都差唔多無曬
有無人都好似我咁做左咁耐都未清曬

Btw 呢間staff 都好nice, 都無hard sell, 雖然我被upgrade vip (可能所有人都係), 但都無再join 新既program (反而去左佢地搞既free 皮革work shop,marketing 確係做得幾好 )

依家心思思想做小腿,好可惜special offer 係for referral & 新客,舊客價錢都差好遠,如有好介紹大家可以share 下

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我用彩光脫左七年 現在只生大約十條超幼毛

洋房

2019勳章

lingluk1306 發表於 19-1-22 18:19
我用彩光脫左七年 現在只生大約十條超幼毛

7 年但係咪保你永久?

男爵府

XXXLASE??
唔係用755架咩?
脫咁多次都仲有
我諗你唔好再係佢度脫啦
其他地方都效果好又唔SELL
A+,CUTXS,B記
都係明碼實價, 755機

伯爵府

我係D記keep住準時打咗大概5年有多,都仲有幾條毛,治療師sell唔到我join其他,就話唔幫我再打,話打唔到,之後中間停咗2年,呢2年就每年1/2次左右,前後差唔多10年,終於唔覺有毛仔

洋房

2019勳章

wing_tt 發表於 19-1-22 20:40
XXXLASE??
唔係用755架咩?
脫咁多次都仲有

會唔會知佢地做小腿幾錢?thank you

洋房

2019勳章

Jessieyin 發表於 19-1-22 21:12
我係D記keep住準時打咗大概5年有多,都仲有幾條毛,治療師sell唔到我join其他,就話唔幫我再打,話打唔到, ...

唔再幫你打咁衰?不過好在佢地包永久,就算再生返都可以搵返佢地

男爵府

Jkjl 發表於 19-1-22 21:26
會唔會知佢地做小腿幾錢?thank you
A記好似12K 4PART,B記19800全身
其他唔知
你可以去FB問下呀

子爵府

Jkjl 發表於 19-1-22 19:53
7 年但係咪保你永久?

係呀 所以我仲keep住脫