自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

本來1月26日呀女去約咗朋友去戲院睇BTS 演唱會果套電影,點知上星期老師忽然點名要我個女去參加比賽,時間重要撞咗時間,搞到呀女冇得去睇。激死,而家兩張飛都唔知點,佢朋友又話冇人陪佢睇可能唔去。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

adaho123456 發表於 19-1-22 18:30
本來1月26日呀女去約咗朋友去戲院睇BTS 演唱會果套電影,點知上星期老師忽然點名要我個女去參加比賽,時間 ...

呢d都要開post講?
有討論空間咩
定你想係度放飛?

珍珠宮

adaho123456 發表於 19-1-22 18:30
本來1月26日呀女去約咗朋友去戲院睇BTS 演唱會果套電影,點知上星期老師忽然點名要我個女去參加比賽,時間 ...

我都係阿米

我自己買了飛星期六同朋友睇, 但都幫你問下有冇人有興趣

你張飛邊度睇?幾點?

男爵府

回覆樓主:

就係你呢d人搞到冇人想再係度開post,講下自己激氣嘢又唔得,咁不如叫bk整個表出黎,邊d有討論性嘅先可以出,只係發洩,冇討論價值嘅就唔可以出,好嗎?
你覺得有問題可以唔回應,由得佢石沉大海,咁無聊。咪冇機會俾人睇到囉,你又要出黎回應,搞到佢走反上黎。

tsung    發表於 19-1-22 20:46

男爵府

miffyumiffy 發表於 19-1-22 19:19

我都係阿米

首先我好多謝你,但為免俾d無聊人話我放飛,所以算啦!
我只係覺得老師冇理呀女有約而硬要佢必定出席而激氣咋。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

adaho123456 發表於 19-1-22 19:26
就係你呢d人搞到冇人想再係度開post,講下自己激氣嘢又唔得,咁不如叫bk整個表出黎,邊d有討論性嘅先可以出 ...

唔洗理佢啦! 呢度自由講場, 講咩都得架啦!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

自由講埸,講咩都可以的
不用理人啦

珍珠宮

adaho123456 發表於 19-1-22 19:30
首先我好多謝你,但為免俾d無聊人話我放飛,所以算啦!
我只係覺得老師冇理呀女有約而硬要佢必定出席而激 ...

唔洗理佢

放飛又點,要問過佢

象牙宮

回覆樓主:

希望順利解決

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊