自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我自己用左qr code, 咁順豐比返張底單我就算
好多人,我就走左...

佢應該唔會唔過機,唔記左舊件卦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

good_pig 發表於 19-1-22 19:55
我自己用左qr code, 咁順豐比返張底單我就算
好多人,我就走左...

唔會,妳㩒咗確定,會有隻順豐盒出咗嚟,就ok喇

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

究竟我是誰 發表於 19-1-22 19:59
唔會,妳㩒咗確定,會有隻順豐盒出咗嚟,就ok喇

我手機寫話等待收件
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

good_pig 發表於 19-1-22 20:02
我手機寫話等待收件

應該夜d先會更新到訊息

寶石宮

c.vieri 發表於 19-1-22 20:04
應該夜d先會更新到訊息

之前我去附近果間,一收件就會do左先,即時有得睇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

good_pig 發表於 19-1-22 20:02
我手機寫話等待收件

我中午寄咗件,啱啱睇,
已經有份件最新嘅status,
或者妳夜啲再睇

wcpcelia    發表於 19-1-23 17:12

寶石宮

究竟我是誰 發表於 19-1-22 20:09

我中午寄咗件,啱啱睇,

好嘅

大宅

2019新春慶豚圓

係米用facebook的QR CODE 都寄到?

寶石宮

TROUBLEFREE 發表於 19-1-22 20:18
係米用facebook的QR CODE 都寄到?

用順豐app

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊