自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實有冇需要呢

話說有人係又派唔係又派....而家比人問..點解咁快冇曬D卡片
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果個candidate我比較睇好,我一般會派個卡片,方便對方有問題可以聯繫

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mizuho 發表於 19-1-23 01:04
如果個candidate我比較睇好,我一般會派個卡片,方便對方有問題可以聯繫

佢好似乜人都派...其實見工有地址有電話,要揾都一定揾到
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

公爵府

mizuho 發表於 19-1-23 01:04

大宅

good_pig 發表於 19-1-23 07:56
佢好似乜人都派...其實見工有地址有電話,要揾都一定揾到

主要係對candidate的一種尊重,係一個personal touch。好嘅人才不是單單看package,還要看hiring manager的風格是否合適。但這也只是我個人習慣而已,沒有說一定,我也只是給非常合適的人選,當代表公司留個印象

Poyau    發表於 19-1-23 17:07
wcpcelia    發表於 19-1-23 16:09

水晶宮

mizuho 發表於 19-1-23 09:02
主要係對candidate的一種尊重,係一個personal touch。好嘅人才不是單單看package,還要看hiring manager ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊