自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

2019勳章

ABC座互通,8部升降機,無大堂,一間垃圾房
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190123/59170715

wcpcelia    發表於 19-1-23 16:42
tansyneko    發表於 19-1-23 13:08

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

男爵府

回覆樓主:

仲密集過公屋

公爵府

諗到咁起嗰個都好賤x下

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

sher522 發表於 19-1-23 12:28
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realti ...

個積咁樣係人唔係
[size=x-small]囡囡 出世~重

男爵府

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realti ...

大宅

回覆樓主:

香港樓,都唔知仲講乜好?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

大宅

係80年代廉租屋的集體回憶呀,如果有鹹水樓就正式回帶了

大宅

2019新春慶豚圓

酒店咁

子爵府

回覆樓主

衰過住酒店

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 睛靈勳章

goldrichlight 發表於 19-1-23 13:22
係80年代廉租屋的集體回憶呀,如果有鹹水樓就正式回帶了

仲衰過啲舊式Y字形公屋

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓

艾妃 發表於 19-1-23 13:36
衰過住酒店

絕對衰過住酒店啦... 如果酒店咁細間, 一定係太空倉啦...

翡翠宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁K形都有人買, 仲可以講乜?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

酒店咁
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主

產品無市場自然消失
問題係劏房有市~

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊