懷孕前後

跳至

複式洋房

2019勳章

養和半私家,大家覺得27樓定29樓好啲?
聽人講27樓啲房新啲,但29樓啲房大啲同望馬場景。
有無JM可以share下?Thanks!

複式洋房

_Venus_ 發表於 19-1-23 19:49
有無JM可以share ...

27/F, bb少d,又安靜d

大宅

2019新春慶豚圓

我2樣都住過。
27樓2年半前。另一間29樓係今年住緊。
之前朋友已經話29樓姑娘好d! 我自己都覺得係呀!29樓既半私家係自成一角都唔會嘈的。我2間半私家都係大單邊的!

JD930    發表於 19-1-25 10:36

大宅

2019新春慶豚圓

我2次房都有馬場景呀!

別墅

MissPuffs 發表於 19-1-24 07:22
我2樣都住過。
之前朋友已經話29樓姑娘好d! 我自己都覺得係呀!29樓 ...

你幾日出院?我下星期會來

別墅

我2樣都住過。
之前朋友已經話29樓姑娘好d! 我自己都覺得係呀!29樓 ...

你幾日出院?我下星期會來

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我唔記得幾樓,但好quiet呀,
望馬場。

複式洋房

各有各好。27樓得幾間房,唔係半私家就係私家房,好靜,但餵奶房張櫈超唔好坐。29樓多人d,有時候餵奶房要排,但d櫈啱身d,容易d學餵奶。
d姑娘話佢哋張更紙一層樓,所以我估姑娘就睇彩數。

複式洋房

2019新春慶豚圓

乜有得揀幾樓? 上次好似住27都有馬場景呀

複式洋房

2019勳章

我2樣都住過。

Thanks for sharing ah^^
妳就好啦,大單邊房
你幾點入院? 聽人講夜晚/黃昏入院應該有多啲房揀~

複式洋房

2019勳章

bluejadeball 發表於 19-1-24 10:23
各有各好。27樓得幾間房,唔係半私家就係私家房,好靜,但餵奶房張櫈超唔好坐。29樓多人d,有時候餵奶房要 ...

Icic, thanks for sharing ah ^^
如果住半私家房,我以為可以叫姑娘拎BB入房餵奶?咁咪唔使去餵奶房?

複式洋房

2019勳章

mrs_rap 發表於 19-1-24 11:06
乜有得揀幾樓? 上次好似住27都有馬場景呀

如果入院時兩層都有房,應該可以request (我都係聽朋友講)

大宅

2019新春慶豚圓

_Venus_ 發表於 19-1-24 12:45
Icic, thanks for sharing ah ^^
如果住半私家房,我以為可以叫姑娘拎BB入房餵奶?咁咪唔使去餵奶房?
...

入房餵又得,去餵奶房又得。
餵奶房有餵奶枕嘛

大宅

2019新春慶豚圓

_Venus_ 發表於 19-1-24 12:39
Thanks for sharing ah^^
妳就好啦,大單邊房
你幾點入院? 聽人講夜晚/黃昏入院應該有多啲房揀~ ...

睇你好唔好彩啦。
前幾晚一晚9個人入住播。
不過半私家房唔滿的。

複式洋房

_Venus_ 發表於 19-1-24 12:45
...

係可以㗎,但如果未慣餵奶,坐係佢哋張餵奶櫈會容易d。姿勢都好d。尤其是第一胎。

我第一胎係29樓,第2胎係27樓。我都無 request 邊層,不過我開刀,所以我估佢預先安排好房。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我同事好似試過27,話幾好

別墅

2019勳章

我住29樓呀!雖然有大房係附近,但我入院果幾日大房無咩人成層都算靜

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊