自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

吓?藍色?
自己百無禁忌姐,都要收利是嗰個都一樣係百無禁忌先得喎。
芭芭拉

子爵府

hahaha1231 發表於 19-1-24 08:27
中移係紫色黎架

以前利是封邊有人用藍藍紫紫呢 d 色 tone 架
覺得今年怪怪地,咁多間用呢 d 色
(借 bk jm 圖)

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

男爵府

幾靚喎

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

藍色真係唔敢用.
雖然自己唔介意收到咩色, 但怕人地唔喜歡. 通常只用紅色及金色利是封.

新年何必搞到人地收利是都唔開心呢?

首頁

尾頁

跳至