自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

報警啦

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

最討厭欺凌
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好離譜

大宅

mickeyeva 發表於 19-1-24 00:36
該校有一群學生自高中起已經常隨機欺凌他人,目標由低年級生至同級生都有,相信目的只為尋開心和貪玩,他認 ...

推上報捉哂班人渣

子爵府

捉晒佢地後,脫褲,打番佢地pat pat ,等佢地feel 下比人侮辱嘅感覺

珍珠宮

Poyau 發表於 19-1-24 02:03
懂G鷹

呢間一搜尋已經唔止一單,搞咩鬼

珍珠宮

huiwo太太 發表於 19-1-24 01:53
而家d 學生向警察起飛腳都敢!
唉,無得救

男爵府

垃圾學生,揀人洽
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

中六唔可以再縱容

侯爵府

小源 發表於 19-1-24 00:42
有埋片一定要報警 否則又多個人受害 學校應該見佢地就畢業想不了了之 香港變到咁

...

係從來都是如此,校園欺凌幾十年來從無停止,學校態度亦從無改變,被欺凌的學生只能自救多褔。
所以一定要教小朋友保護自己,真心認為老師學校不能保護他們。

寶石宮

2023年兔年勳章

brindlewin 發表於 19-1-24 08:56
呢間一搜尋已經唔止一單,搞咩鬼

名不虛傳 聞名不如見報

男爵府

Chowying 發表於 19-1-24 00:51
妹話係董xx

呢間野由開校到而家都係咁上下,校長又成日換。讀得到書真係唔好俾仔女係馬鞍山讀中學,沙田大把選擇

大宅

伯爵府

Angel_Rose 發表於 19-1-24 01:20
聽聞董××對面係警察,咁近都咁夠膽黎亂

依家邊有人怕差人咖 尤其啲(emoji)仔,指住差人鬧都夠膽

複式洋房

moma1023 發表於 19-1-24 09:07
係從來都是如此,校園欺凌幾十年來從無停止,學校態度亦從無改變,被欺凌的學生只能自救多褔。
所以一定要 ...

我未有小朋友,同老公講好將來無論生仔定女,一定要送去學空手道又好,詠春拳又好,要令佢識保護自己,父母無辦法24小時都保護佢

子爵府

咁過份既!點解校方冇處罰架?!
好幼稚!

寶石宮

回覆樓主:

好過份

子爵府

mickeyeva 發表於 19-1-24 00:36
該校有一群學生自高中起已經常隨機欺凌他人,目標由低年級生至同級生都有,相信目的只為尋開心和貪玩,他認 ...

見到都嬲

珍珠宮

綺羅香 發表於 19-1-24 09:16
我未有小朋友,同老公講好將來無論生仔定女,一定要送去學空手道又好,詠春拳又好,要令佢識保護自己,父母無辦 ...
我爸同想法一樣

大宅

Pinkshoes 發表於 19-1-24 08:35
推上報捉哂班人渣

Agreed.

首頁
12345...7

尾頁

跳至