親子旅遊

跳至

首頁
1

尾頁
   0


大宅

積分: 3724

2019勳章


發表於 19-1-24 11:07 |顯示全部帖子
本帖最後由 bazz2013 於 19-1-24 11:38 編輯

但申請台証, 佢寫有效期3個月就可以, 請問有冇人知係咪真係夠3個月入境都得呢?同埋airline個度係咪冇問題呢? 我搭hk airline ! thx!

首頁
1

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊