自由講場

跳至

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我好想問佢係咪處女座

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

回覆 cinda72. 的帖子

痴孖X

子爵府

唔識星座嘅嘢。但堅討厭女仔未婚入住男友屋企仲要嫌三嫌四。三更半夜返嘈住人地。要人地為你改左幾十年習慣。

大宅

我係個奶奶會叫佢搬走,好煩
凌晨一點吹頭真係會嘈醒人架,公屋有幾大。
我有個仔,我都有同佢講將來結婚唔好搬來同我住

水晶宮

TiffChan 發表於 19-1-24 14:34
唔識星座嘅嘢。但堅討厭女仔未婚入住男友屋企仲要嫌三嫌四。三更半夜返嘈住人地。要人地為你改左幾十年習慣 ...

如果係我個仔,我會叫佢搵過個,否則佢呢世會係地獄
如果係我個女,我會插到佢開花
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢位小姐諗野好幼稚

wcpcelia    發表於 19-1-25 10:13

大宅

2019勳章

自己唔檢討下,仲第一時間乜都係人地亞媽唔啱

珍珠宮

回覆樓主:

佢住人屋企,凌晨1點返去吹頭真係好騷擾,果度唔係佢屋企,一係唔好開咁猛風筒嘈住人,一係洗少一日頭,洗少一晚半晚會生蚕咩。人哋好心煲埋涼茶俾佢飲仲嫌三嫌四,我明佢寒底,寒底飲涼茶係差啲,問題係佢啲態度,人家煲埋俾佢飲仲好似嫌人煩咁,煲涼茶唔駛時間心機呀,伯母有呢啲未來新抱真係前世

Poyau    發表於 19-1-25 00:57

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cinda72. 發表於 19-1-24 14:26
我好想問佢係咪處女座

發神經。
去人哋屋企住,仲要嫌三嫌四

Poyau    發表於 19-1-25 00:57
月光很美麗☺

水晶宮

貪圖安逸 發表於 19-1-24 14:38

自己唔檢討下,仲第一時間乜都係人地亞媽唔啱

莊閒不分,邊個主場邊個作客都未訓醒
煲埋比佢,嫌3嫌4
拎人地既野飲,仲好意思話人地驚佢飲左d貴野,咁矜貴自己買丫麻
半夜吹頭,嘈生晒又係人地唔啱

rhinegarden    發表於 19-1-24 15:15

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TiffChan 發表於 19-1-24 14:34
唔識星座嘅嘢。但堅討厭女仔未婚入住男友屋企仲要嫌三嫌四。三更半夜返嘈住人地。要人地為你改左幾十年習慣 ...

絕對同意

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

1)隔聲牆/換個靜音風筒(如果有)/洗頭用乾洗粉

2)唔好食/飲別人家的東西/飲料。

子爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

未來99無問題,條女先有問題!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

cinda72. 發表於 19-1-24 14:41
莊閒不分,邊個主場邊個作客都未訓醒
煲埋比佢,嫌3嫌4
拎人地既野飲,仲好意思話人地驚佢飲左d貴野,咁矜 ...

未正式入門已經咁!

未來奶奶都好慘!

珍珠宮

回覆樓主:

真係好唔鐘意d女仔未結婚婚走去人地屋企住之餘又要對人地屋企既事彈三彈四

水晶宮

babynetnet 發表於 19-1-24 14:42
未來99無問題,條女先有問題!

未來99直頭係好啦,咁都唔爆佢

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓

cinda72. 發表於 19-1-24 14:26
我好想問佢係咪處女座

分手啦,唔好煩。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

痴痴地 點睇都係個未來奶奶出自關心唔係因為D野貴囉

子爵府

叫佢分手啦

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊