自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

屋企人介紹睇, 反映而家家長對孩子既學業去到幾癲既情況

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mypineapple 發表於 19-1-24 16:57
請問邊度可以睇?

侯爵府

tsung 發表於 19-1-24 21:36
請問邊度可以睇?

我係韓劇tv

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mypineapple 發表於 19-1-24 22:00

我係韓劇tv

謝謝分享呢套未睇,見大多數人對佢評價不錯

公爵府

回覆樓主:

好多人推介此劇, 但無 love line..... 我想睇浪漫喜劇。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

子爵府

2019新春慶豚圓

睇緊 超好睇

男爵府

mypineapple 發表於 19-1-24 16:57

超好睇

男爵府

2019勳章 開心吸收勳章 15週年勳章

貓頭雀 發表於 19-1-24 22:13
好多人推介此劇, 但無 love line..... 我想睇浪漫喜劇。

我想睇搞笑嘅韓劇

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢套超好睇, 第一集人物多, 我開頭覺得有D悶, 但第一集尾反高潮, 之後集集都好緊湊, 睇到唔想停

佢由第一集1.X%收視, 到現在18集22.X%收視, 每集收視都創新高, 最高收視率甚至已超越鬼怪, 就知幾勁

侯爵府

講家長過份緊張學業,虎爸虎媽應該睇

子爵府

2019新春慶豚圓

phoenixM 發表於 19-1-24 22:46
呢套超好睇, 第一集人物多, 我開頭覺得有D悶, 但第一集尾反高潮, 之後集集都好緊湊, 睇到唔想停

佢 ...

me too, 之前睇第一集前半段覺得悶放棄咗,見人人都讚,今日開始繼續睇,果然第一集結尾開始精彩,會繼續煲落去

子爵府

2019新春慶豚圓

tsung 發表於 19-1-24 21:36
請問邊度可以睇?

VIU

tsung    發表於 19-1-25 06:34

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊