親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想請教住過呢間又係酒店晚餐嘅jm... 佢嘅日式晚餐係咪都好ok呢?因為我經exp...a訂房,問過酒店佢只包普通日式料理晚餐,其實我都唔知實際係乜?因為我上佢官網見到有好幾款晚餐提供,當然價錢不同,我見官網shabushabu幾吸引,想睇睇大家意見,如果佢日式料理ok我就算,否則會問佢睇下可否加錢轉shabushabu餐。謝謝

男爵府

一般般,
不是我杯茶
我情願出車站食
哈哈

男爵府

CYT0408 發表於 19-1-24 18:30
一般般,
不是我杯茶
我情願出車站食

下~咁大穫

禁止訪問

侯爵府

AJBabies 發表於 19-1-24 17:30
想請教住過呢間又係酒店晚餐嘅jm... 佢嘅日式晚餐係咪都好ok呢?因為我經exp...a訂房,問過酒店佢只包普通 ...

我下星期去住,都係最普通既dinner,到時話你知

wcpcelia    發表於 19-1-25 09:26

男爵府

ming1020 發表於 19-1-25 05:08
我下星期去住,都係最普通既dinner,到時話你知

好呀thank you 但其實我宜家如果轉shabushabu都係多$400左右,不過唔知邊樣係最好食

侯爵府

AJBabies 發表於 19-1-25 09:33
好呀thank you 但其實我宜家如果轉shabushabu都係多$400左右,不過唔知邊樣係最好食
...

我email幾次,佢地都冇回覆,我都係想問下晚餐既野

男爵府

ming1020 發表於 19-1-25 09:34
我email幾次,佢地都冇回覆,我都係想問下晚餐既野

我經exp...a訂,所以有問題都係經exp...a個到問,但酒店開頭回覆都好快,差不多隔一日就回覆,到最後一次問問題,佢地隔咗好幾日先回覆,但起碼都有回

男爵府

CYT0408 發表於 19-1-24 18:30
一般般,
不是我杯茶
我情願出車站食

呢個係最normal 既餐.

我唔識轉張相....

wcpcelia    發表於 19-1-29 11:40

侯爵府

AJBabies 發表於 19-1-25 09:38
我經exp...a訂,所以有問題都係經exp...a個到問,但酒店開頭回覆都好快,差不多隔一日就回覆,到最後一次 ...

我已經係双葉,琴晚既晚餐超正,我係訂最平既但都有鮑魚食,等陣補相俾你

男爵府

ming1020 發表於 19-2-4 05:30
我已經係双葉,琴晚既晚餐超正,我係訂最平既但都有鮑魚食,等陣補相俾你
...

多謝你仲記得話我知呀請問你係直接官網到訂房定經其他旅遊網站訂?因為我係經expxxxa訂,問過酒店覆我只係日式料理餐,實質即係食咩我都唔知... 我見直接官網訂房係可以揀餐嘅類型,價錢相差幾百蚊咁上下,諗緊有無需要轉過餐嘅類型例如指定食shabushabu咁囉

侯爵府

AJBabies 發表於 19-2-4 06:21
多謝你仲記得話我知呀請問你係直接官網到訂房定經其他旅遊網站訂?因為我係經expxxxa訂,問過酒 ...

我仔8歲,佢食兒童餐,有shabushabu,大人個餐根本就食唔哂,今晚食第二晚既晚餐再話你知

男爵府

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章

ming1020 發表於 19-2-4 08:00
我仔8歲,佢食兒童餐,有shabushabu,大人個餐根本就食唔哂,今晚食第二晚既晚餐再話你知
...

姊妹,有沒有update 呀?都想知道呀

侯爵府

clarafung 發表於 19-2-22 18:16

有呀,但唔知點解upload唔到相咋,兩晚既晚餐都好掂

侯爵府

ming1020 發表於 19-2-22 18:20
有呀,但唔知點解upload唔到相咋,兩晚既晚餐都好掂

補相

侯爵府

clarafung 發表於 19-2-22 18:16

我係japanican有優惠時訂,出發前兩星期見平先訂双葉,2大1小(8歲)大概JP38000,咁既價錢我就覺得好抵,溫泉正晚餐都好食

男爵府

ming1020 發表於 19-2-22 18:26
我係japanican有優惠時訂,出發前兩星期見平先訂双葉,2大1小(8歲)大概JP38000,咁既價錢我就覺得好抵,溫 ...

你的組合和我一樣兩個星期前才訂咁大膽你入往前幾多天開始留意先謝謝你回覆

侯爵府

clarafung 發表於 19-2-24 01:22
你的組合和我一樣兩個星期前才訂咁大膽你入往前幾多天開始留意先謝謝你回覆: ...

我本身係hold左中里天使,但一直keep住有check價錢,見到japanican有promo咪訂双葉囉……我係用tripadvisor check價

侯爵府

clarafung 發表於 19-2-24 01:22
你的組合和我一樣兩個星期前才訂咁大膽你入往前幾多天開始留意先謝謝你回覆: ...

我上年同今年cny都係湯澤滑雪,住過天使inamoto/grand yuzawa/双葉,明年都繼續去湯澤滑雪,双葉真係唔錯,下年唔貴都會繼續住,你都係去完返黎?

男爵府

ming1020 發表於 19-2-24 07:27

我上年同今年cny都係湯澤滑雪,住過天使inamoto/grand yuz ...

我也是今個月初第一次去湯澤,住苗場王子,方便個學滑雪。我們計劃明年行程為湯澤溫泉、苗場王子、天使格蘭。住3個地方。明年下午三時多才到成田機場,到達湯澤也傍晚了,如果住雙葉,唔知仲有冇酒店巴士,大雪的話,拖着行李步行7分鐘也幾係

首頁

尾頁

跳至