自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大人用,

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有,海量

tsung    發表於 19-1-24 19:13

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無分享

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tantanmama 發表於 19-1-24 18:32
有,海量

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

cindy618 發表於 19-1-24 19:09

好濕碎,樣樣有D, 例如Post it, file, 筆,擦膠,貼紙,簿……你想要邊類?

大宅

呢啲都係我以前買過嘅文具,你只需要儲存圖片,再開手機淘寶就可以用淘寶的相機掃描qr 碼。直接開到個樣文具的連結。
有啲仲有優惠券可以攞,如果有佢自動會show出嚟的。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

我只淘實用的改錯帶

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

seenine 發表於 19-1-24 20:58
呢啲都係我以前買過嘅文具,你只需要儲存圖片,再開手機淘寶就可以用淘寶的相機掃描qr 碼。直接開到個樣文 ...

好得意呀

子爵府

2019新春慶豚圓

tantanmama 發表於 19-1-24 20:04
好濕碎,樣樣有D, 例如Post it, file, 筆,擦膠,貼紙,簿……你想要邊類?

我想淘F4 file, 有冇介紹?

公爵府

回覆樓主:

留毛

男爵府

呢啲都係我以前買過嘅文具,你只需要儲存圖片,再開手機淘寶就可以用淘寶的相機掃描qr 碼。直接開到個樣文 ...

好得意

珍珠宮

好靚

男爵府

好得意呀

大宅

仲有好多。我班同事成日都睇文具,個個枱面都好鬼靚。

大宅

回覆 cindy618 的帖子

多數係買貼紙, 筆個D多

珊瑚宮

seenine 發表於 19-1-25 00:21
仲有好多。我班同事成日都睇文具,個個枱面都好鬼靚。

勁多

珊瑚宮

回覆樓主:

有無人知有碌出嚟係雙面膠紙?好似改錯帶咁樣架

大宅

cindy618 發表於 19-1-25 11:30
有無人知有碌出嚟係雙面膠紙?好似改錯帶咁樣架

有呀。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊