自由講場

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

好嘢

▲ 《愛‧回家之開心速遞》收視報捷宣布添食。

TVB處境劇《愛‧回家之開心速遞》在元旦當日跨平台收視達30.5點,即約1,997,000人收看《開心速遞》。為慶創出佳績,《開心速遞》在今晚(1月24日)於TVB電視城開22圍慶功,劉丹、羅樂林、林淑敏、單立文、滕麗名、呂慧儀、許家傑、歐瑞偉、樊亦敏、李偉健等出席,場面十分熱鬧。

《開心速遞》今晚播到第501集,在是次的慶功宴上宣布添食,起碼拍到720集,即是加拍約200多集。

男爵府

https://topick.hket.com/article/2258395/?r=mcsdfb

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

反而想佢收檔, 俾d新劇睇吓好喎

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

cbeyond 發表於 19-1-24 20:43
反而想佢收檔, 俾d新劇睇吓好喎

半個鐘啫
唔岩睇可以去做其他野
時間好快過

反正8:30pm起冇野好睇就真
快d播晒依家個啲

珍珠宮

南丁媽咪 發表於 19-1-24 20:45
半個鐘啫
唔岩睇可以去做其他野
時間好快過

基本上我對套劇唔反感, 不過播左口咁耐, 換吓, 有新鮮感

子爵府

Support

珍珠宮

2019新春慶豚圓

呢套係我會跟既電視劇,精神食量來架

wcpcelia    發表於 19-1-25 10:27

大宅

好野,呢套真係睇唔厭,集集都有驚喜,其他角色都做得好好

尋晚講阿壯演技又好好,一次過講哂對白仲加表情動作,勁

子爵府

2019新春慶豚圓

最鐘意班大學生
可以加下新角色

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好吖……其他配角條線都好好笑,班IT狗,群姐,今晚垃圾清都好笑

男爵府

好開心難得電視劇添食可以咁興奮!希望收視越來越好

大宅

回覆樓主:

電視,我只追呢一套。

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

男爵府

套劇仲有好多線可以發展,條條線都唔悶,最悶係心如但同george都ok, 清terry大學線都想睇

wcpcelia    發表於 19-1-25 10:28

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

大宅

南丁媽咪 發表於 19-1-24 20:39
好嘢

▲ 《愛‧回家之開心速遞》收視報捷宣布添食。

好似傳左好多次話摺埋,最後都係繼續拍
我想睇多d IT狗同terry
龍力蓮可以減少戲份,驚佢再咁拍落去會燥狂

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我好鐘意睇

男爵府

mickeyeva 發表於 19-1-24 21:05
好吖……其他配角條線都好好笑,班IT狗,群姐,今晚垃圾清都好笑

群姐好堅

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊