自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20190124/59180264

63歲老翁涉在多年前,五次乘就讀小學的女兒睡覺期間,先用手指撫摸及舔對方下體,然後在沒戴避孕套下強姦女兒,另外又強迫女兒為他手淫及口交。女兒一直啞忍,直到前年才鼓起勇氣向中學教師求助並報警。老翁被捕後否認強姦,但承認「我淨係有摸摸揸揸」。案件今於高院開審,女兒供稱父親平時在家習慣赤條條,有時會叫子女一起「睇AV」。

被告否認5項強姦罪、5項交替的亂倫罪及兩項非禮罪,控罪橫跨2006至2011年,當時女事主X就讀小學。X今年18歲,她於內地出生,半歲時隨家人來港生活,與被告、母親及胞弟居於九龍區一個公屋單位。

女兒:被告每周4至5次在廳睇AV X今作供時指,被告習慣在家中全裸活動,就算冬天都只會披件外套,內裡仍是全裸,而且常在客廳用電腦「睇AV」,一星期看4至5次,「有時仲會叫埋我哋(X及胞弟)過去」。

據控方開案陳詞指,被告、X及兒子習慣在客廳鋪一張床褥在地上睡覺,而母親則獨睡一房。X報稱2009年開始,被告五度乘她睡覺期間,突然脫下她的褲子,跪在她兩腿之間,用手指撥弄及舔她的下體,再將她強姦。她感疼痛但不敢出聲。每一次被告均沒有戴安全套和沒有射精。

X之後為免再遭被告侵犯,曾試過要求胞弟睡在兩人中間,並攬著胞弟睡覺,惟被告卻將胞弟抱走。有一次X改到梳化睡覺,以為可避開被告,惟睡夢中卻感到被告將陽具塞到其口中,強迫她口交,她於是緊閉牙齒不讓被告得逞,最終被告再次強姦她。X又指,被告不少於兩次強迫她替他手淫。

事件終於在2017年曝光,被告同年被捕,警誡下他承認曾有4至5次,乘X睡覺時用手指撥弄及舔她的下體,但否認強姦。聆訊明續。

【案件編號:HCCC397/17】

記者蘇曉欣

又一單 香港真多廢老北上娶老婆又搞個女 63歲坐到死啦

男爵府

回覆樓主:

呢個啊媽都好有問題

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

廢老

大宅

母親則獨睡一房?呢個阿媽係咪都知道個賤佬既野架

大宅

好想爆粗,自己個女都搞,人渣

侯爵府

回覆 小源 的帖子

又係老夫少妻, 仔女年幼阿伯老豆, 搞個女
好心D大陸婆啦! 害左自己又害埋下一代

侯爵府

回覆 黑客 的帖子

個女人都唔想比個阿伯搞, 難得個女做佢替死鬼

大宅

睇av上腦,有病

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

男爵府

chocolatebean 發表於 19-1-24 21:27
回覆 小源 的帖子

又係老夫少妻, 仔女年幼阿伯老豆, 搞個女
個女唔知點做人

子爵府

好噁心,呢d人都化學閹割

侯爵府

回覆 小源 的帖子

已經好多單, 未揭發既可能都唔少

伯爵府

回覆樓主:

小朋友好可憐 一世都忘記唔到

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

一〉有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊! 二〉好討厭"打招呼"尼個動作會令人超級討厭你~

大宅

小源 發表於 19-1-24 21:09
https://h ...

又係呢d 老夫少妻中港婚姻,根本係禍港根源!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

正人渣!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

痴線咖,正人渣,禽獸,呢d犯亂倫嘅賤種應該奄左佢啄碎餵番佢自己食再判終生監禁

別墅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

咁老仲有心有力 勁嘢

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

點解愈來愈多依d事發生

象牙宮

回覆樓主:

首頁