懷孕前後

跳至

民房

2019勳章

宜家7周.住左院一晚.但係都係繼續流啡.流左5日.點算好.
岩岩睇左私家醫生.情況唔樂觀.7周仲未照到有心跳.話BB太細個.BB附近有血.醫生話如果下個禮拜照唔到就冇架啦.宜家心情好差.真係好灰.點算好.係唔係真係會失去BB

大宅

2019新春慶豚圓

AAria 發表於 19-1-24 22:16

你住公立醫院? 可以去睇私家有安胎藥食,然後可以做既就係不斷訓床休息,唔好郁動,唔好食涼野要介口,要相信bb會痴實你

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

瞓床休息,放鬆啲

大宅

2019新春慶豚圓

瞓床休息

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

定啲黎放鬆啲,要足夠休息,我流啡流足三個月,重耐唔中有血,bb上月平安出世,

民房

2019勳章

falalala 發表於 19-1-25 22:02
定啲黎放鬆啲,要足夠休息,我流啡流足三個月,重耐唔中有血,bb上月平安出世,
...

岩岩睇左私家醫生.情況唔樂觀.7周仲未照到有心跳.話BB太細個.BB附近有血.醫生話如果下個禮拜照唔到就冇架啦.宜家心情好差.真係好灰.點算好.係唔係真係會失去BB

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

一切順其自然,比D信心BB.

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 AAria 的帖子

首先你要堅強,你情緒低落是幫不到bb的,反而有反效果,為bb好就要學懂放鬆自己。可以去睇私家醫生攞啲安胎藥,不過如果bb本身真的有事,這些藥幫助也不大,平常心吧!你這星期要保持心情平靜,多休息,少活動,可以看多些笑片減吓壓,那bb定能痴實你。

別墅

岩岩睇左私家醫生.情況唔樂觀.7周仲未照到有心跳.話 ...

同路人...
流啡流左十日,去照陰超,個胎囊唔圓唔靚,未有心跳,有血堆積,等奇蹟出現

珍珠宮

2019新春慶豚圓

haha748494 發表於 19-1-26 00:21
一切順其自然,比D信心BB.

同意,比D信心比自己同BB

民房

2019勳章

大石寧 發表於 19-1-26 05:46
同路人...
流啡流左十日,去照陰超,個胎囊唔圓唔靚,未有心跳,有血堆積,等奇蹟出現
...

我地一齊加油(emoji)(emoji)

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

AAria 發表於 19-1-25 22:05
岩岩睇左私家醫生.情況唔樂觀.7周仲未照到有心跳.話BB太細個.BB附近有血.醫生話如果下個禮拜照唔到就冇架 ...

一切都有安排,我有朋友八週先見倒心跳,上天一定安排最合適既留喺你身邊!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊