網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問各位,

我見有兩款,一款是傳統款式,開機要取走; 其中有一款是開機不用取,是否可以?

謝謝

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

PandaVV 發表於 19-1-24 22:38
請問各位,

我見有兩款,一款是傳統款式,開機要取走; 其中有一款是開機不用取,是否可以?

我兩款買過。晤使除個款,我覺得晤好,好易痴塵。如果晤想俾個冷氣吹到應,可以買個檔。

子爵府

selina1109 發表於 19-1-28 23:41
我兩款買過。晤使除個款,我覺得晤好,好易痴塵。如果晤想俾個冷氣吹到應,可以買個檔。
...

Thank you for your comment.

子爵府

selina1109 發表於 19-1-28 23:41
...

想問下有無窗口機檔? 我搵極都得分體式, 謝謝

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

angelist 發表於 19-1-29 23:54
想問下有無窗口機檔? 我搵極都得分體式, 謝謝

淘寶無,香港有
https://www.aireasy.com.hk/settingAEW1.html

子爵府

selina1109 發表於 19-1-30 08:17
淘寶無,香港有
https://www.aireasy.com.hk/settingAEW1.html

Thx

首頁

尾頁

跳至