懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

我睇過D POST好多都2年前3年前,唔知有冇人係2018年搵過鄧悅翹醫生照結構呢?可唔可以分享下?

謝謝!

----------------------

多謝哂大家呀! 我自己都去鄧悅翹醫生照左啦,大概等15-30分鐘到,佢講野斯文細聲,有問必答,有禮貌,好DETAIL咁照,會照到為止,2000蚊連DVD再印4格3D圖俾你拎走, 不過去到照3D果陣,佢照幾次俾你睇下咁,我見照出黎冇人地照咁靚,睇下媽媽介唔介意,我自己就冇咩所謂,最緊要其他ORGANS照哂,照完佢會同你講個DISCLAIMER,話睇到8成到,唔係100%,有其他野係點照都睇唔到既,i think it's fair, nifty都係講明9成幾,醫生都係想保障番自己,希望幫到大家啦~

別墅

2019新春慶豚圓

mummumpang 發表於 19-1-25 10:18
我睇過D POST好多都2年前3年前,唔知有冇人係2018年搵過鄧悅翹醫生照結構呢?可唔可以分享下?

我都想知

FB體驗帳戶

我十月份搵過佢照,當時22週,預1個月前打去book,個醫生幾好呀,照左大約30分鐘,BB又好合作

別墅

回覆 mummumpang 的帖子

我由第一次產檢到照結構,到二月接生,都搵鄧醫生啊!

我果時照結構,第一次心臟唔岩位照唔清,行完過一陣照第二次其實已經照到,反而係鄧醫生主動話想再仔細啲,叫我坐一陣幫我照多次,搞到我勁唔好意思。 但鄧醫生一定唔係多野講,媽媽想知多的,最好自己準備晒問題,鄧醫生會有問必答

別墅

我九月先生左 上年三月去過她度 我係本身係她度痛檢咖 她本身幾cool 但她講野好有信心同幾pro 如果你想她安慰你她吾會囉 所以你可以參考下

大宅

2019勳章

2016年7月同岩岩上星期都搵佢照結構
覺得佢每樣都有步驟睇,我無咩要問,所以覺得幾好呀。

大宅

2019勳章

鄧醫生比我感覺好有經驗,可能照得多,雖然照得快,但一睇就好似知有冇問題。佢講野的確比較小,如果你想醫生一邊照一邊多解釋,鄧醫生未必合適,

大宅

2019勳章

Kiwill710 發表於 19-1-27 00:58
鄧醫生比我感覺好有經驗,可能照得多,雖然照得快,但一睇就好似知有冇問題。佢講野的確比較小,如果你想醫 ...

P.s. 18年11月照結構

洋房

2019新春慶豚圓

我懷孕初期至今也是找鄧醫生,結構也是找她,她說話不多,但感覺她很有heart,俾到我信心

別墅

ctcandy 發表於 19-1-27 07:55
我懷孕初期至今也是找鄧醫生,結構也是找她,她說話不多,但感覺她很有heart,俾到我信心
...

大家小朋友幾大個啊 交流下啊

複式洋房

聽講OK 㗎

複式洋房

唔該哂大家呀! 我自己都去照左啦 感覺良好~ 謝謝!

洋房

我12月去左搵佢照,佢都講解得算清楚,威院照過話中至大碼bb,佢照出黎係中碼bb,只係我肚皮厚 ,數曬手指腳指,頭仔腦仔啫啫仔,都幾清楚,我老公聽住都好開心

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊