美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

我皮膚唔好 多暗粒暗瘡 同一位置生完又生 近2年好左少少
唔想食西藥 所以無睇醫生
之後我有去A妹做過3次 excel v, 效果好好 泛紅位白左好幾度 有紅有腫位置都消炎好work 唯一缺點$2000 一次 第一次試做8折 同埋我狀態基本上1個半月至2個月就要做一次 如果唔係泛紅問題又會出番黎 甘當然唔會好似第一次未做甘嚴重。
由於有點貴 所以我琴日去左A+ 做第一次Vbeam (原價1500,一月試做8折)
我講左我做過3次excel v,所以佢幫我打度數係7度 佢話正常來講第一次打係6度
我另外問佢部機一共打幾多發? 治療師話唔係甘計 佢會見到咩位置有需要就打

複式洋房

2019勳章

kaka1116 發表於 19-1-25 10:18
我皮膚唔好 多暗粒暗瘡 同一位置生完又生 近2年好左少少
唔想食西藥 所以無睇醫生
之後我有去A妹做過3次 ex ...

但整個過程我無睇時間 但點打法起碼比起打excel v 時間至少少1/3
一路打出面同事又問佢野幾次 佢幾次都停一停覆同事 好唔專業 覺得佢唔夠細心 會打溜左 但佢真係打溜左3個位 呢啲位 係我發緊炎唔算細粒 佢真係無幫我打 (如果係A妹 治療師真係會細心幫我睇會打晒)
仲有係我約好5:45 6:15 先開始洗面 遲左足足半個鐘。
所以我都諗緊 到底係我皮膚問題唔啱用v beam 定治療師手勢問題 仲好唔好轉一次治療師試多次v beam 話哂都平左$500 但用$1500而得到呢個效果係完全唔理想同浪費金錢 唉

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

kaka1116 發表於 19-1-25 10:21
但整個過程我無睇時間 但點打法起碼比起打excel v 時間至少少1/3
一路打出面同事又問佢野幾次 佢幾次都停 ...

$1500同$2000,尖沙咀vs銅鑼灣,有信心vs無信心,俾我就去A妹啦!
其實打耐咗,會唔會唔駛再打咁密架?

複式洋房

2019勳章

IloveJJ 發表於 19-1-25 10:28
$1500同$2000,尖沙咀vs銅鑼灣,有信心vs無信心,俾我就去A妹啦!
其實打耐咗,會唔會唔駛再打咁密架?
...

如果係微絲血管 我諗打3-4次應該好8-9成
佢其實打死左後 佢係會自己生番出黎 如果接受到就可以唔再打
但我問題係底層泛紅同有炎症 所以2個月後唔打又會差番

複式洋房

2019勳章

Haha

大宅

有冇人可唔可pm 話我知A妹&A+ 其實係邊間?
成日見到有人講,開頭以為係同一間,但原來唔係,我傻傻分不清

複式洋房

2019勳章

xxxwing 發表於 19-1-25 19:55
有冇人可唔可pm 話我知A妹&A+ 其實係邊間?
成日見到有人講,開頭以為係同一間,但原來唔係,我傻傻分不清: ...

(emoji)(emoji)(emoji)
A+ 開先,A妹上年先開
A+ 單次收費 ,A妹可以買package 唔買唔會硬sell
A plux
Aextique
x=s

大宅

kaka1116 發表於 19-1-25 22:01
(emoji)(emoji)(emoji)
A+ 開先,A妹上年先開
A+ 單次收費 ,A妹可以買package 唔買唔會硬sell

謝謝大家pm的詳細解釋

大宅

2019新春慶豚圓

留毛先~我都諗緊去A姐做v beam好定去A妹做excel v好... v beam平啲不過真係好怕變豬頭

大宅

2019勳章

係a記做過兩次vbeam,無試過excel v
無比較之下,覺得vbeam效果唔錯呀

想問excel v 有無咁痛呀?
vbeam都幾痛下

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Cts99 發表於 19-1-26 00:43

Excel v唔痛的

大宅

2019新春慶豚圓

bin 發表於 19-1-26 10:50
Excel v唔痛的

Jm有做過?覺得效果如何?

大宅

anna.cc 發表於 19-1-26 11:11
Jm有做過?覺得效果如何?

第一次做完已見到效果,我想針對啲鼻翼既微絲血管,但正如jm 講會生番出來

我只喺a妹做過一次,v beam 就响a+做過,又紅又腫

禁止訪問

男爵府

原來D微C血管打完仲會自己生出來...
以為好似毛咁
脫完就一了百了

複式洋房

2019勳章

anna.cc 發表於 19-1-26 00:39
留毛先~我都諗緊去A姐做v beam好定去A妹做excel v好... v beam平啲不過真係好怕變豬頭
...

我完全無豬頭 少少腫都唔見

複式洋房

2019勳章

Cts99 發表於 19-1-26 00:43

唔知我excel v 度數係咪比較大 我v beam 無甘痛 但無咩效果

複式洋房

2019勳章

bin 發表於 19-1-26 12:11
第一次做完已見到效果,我想針對啲鼻翼既微絲血管,但正如jm 講會生番出來

我只喺a妹做過一次,v beam 就 ...

想問下你v beam 之後有咩效果 大約幾耐見到?

大宅

kaka1116 發表於 19-1-27 00:04
想問下你v beam 之後有咩效果 大約幾耐見到?

打左三次效果不大,不過佢建議我打6-8次

子爵府

2019新春慶豚圓

Excel v 打血管不是要醫生打嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊