自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

月頭攞咗個手袋過中環換拉錬,佢俾咗張機單我,話兩個禮拜有得攞.....點知到我兩個禮拜後去到時,佢搵極都搵唔到,仲問我係咪有人call 我話有袋攞. 跟坐我問番佢:吓?!!乜可以留電話咩,冇人叫我留喎.......

跟住佢就話可能喺工場未整好,所以搵唔到 etc, 叫我留電話,有就call 我....但係宜家又過多一個禮拜啦.....音訊全無呀,好驚佢係唔見咗我個袋, 唉.......

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 姑姑 於 09-4-23 20:53 發表
月頭攞咗個手袋過中環換拉錬,佢俾咗張機單我,話兩個禮拜有得攞.....點知到我兩個禮拜後去到時,佢搵極都搵唔到,仲問我係咪有人call 我話有袋攞. 跟坐我問番佢:吓?!!乜可以留電話咩,冇人叫我留喎.......

跟住佢就話 ...

咁都得, 你記住聽日又打去check吓.

唔會有人攞去用住一日半日掛?

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kc_01k 於 09-4-23 20:57 發表

大宅

應該唔會....唔係牌子嘢,其實爛咗幾年,我鍾意個款,所以留起佢得閒攞去整....

嗰間嘢淨係換拉錬都要$450,差不多等如我攞去嘅半個袋.....

民房

甘都得??

首頁

尾頁

跳至