自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

咁都得

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

太信任無拐子佬
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁放心

珍珠宮

畀面勳章

d 人 shopping 都係咁, 掉低個bb同車係外面

寶石宮

回覆樓主:

伯爵府

vanfersen 發表於 19-1-25 11:29
轉貼
父母同大女去玩,掉低BB叫職員睇住,最尾bb喊醒,無人理,父母玩完出黎,都唔覺有問題

一對一玩都唔肯

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咁都得

水晶宮

回覆樓主:

傻傻地,真係乜人都有

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解可以咁安心,讓小孩完全離開自己視線範圍

侯爵府

回覆樓主:

而家D父母真係不負責任!
幸好冇咩事! 當有事又將責任推比別人,錯就永遠是別人的錯。

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

珍珠宮

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢D真係父母?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

佢自己接受冇問題,唔好有咩事就將責任推比人就得啦

子爵府

應該可以告佢疏忽照顧兒童罪吧

男爵府

vanfersen 發表於 19-1-25 11:29
轉貼
父母同大女去玩,掉低BB叫職員睇住,最尾bb喊醒,無人理,父母玩完出黎,都唔覺有問題

已經可以報警告虐兒

水晶宮

回覆樓主:

咁都得

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

依家好多年輕父母都係顧左自己開心先。

首頁

尾頁

跳至