意見反饋
義工

1-3歲 今日: 2|主題: 13875

26個月,晏教模式係點大家?

複式洋房

國民生產總值:195

2019新春慶豚圓 2019勳章

有d人就話唔洗訓教,我個女可以好好精力,可以7點起身,早上9點訓左一個中,直到晚上十點先再訓,但9月返全日班,我要點做?

王國熱話
女強人會否為家庭犧牲
隱瞞吸毒坐監,可以離婚嗎?
大家點搵c6 出軌證據?
我朋友剛離婚

大宅

國民生產總值:1937

Gonnafy 發表於 19-1-25 13:09
有d人就話唔洗訓教,我個女可以好好精力,可以7點起身,早上9點訓左一個中,直到晚上十點先再訓,但9月返全 ...

我女25. 5個月,一直都大概8點至8點半起身,1點半左右訓晏覺。有時訓30分鐘,有時訓3個鐘。晚上10點至10點半上床睡覺。我地無特別叫佢起身同訓覺,depends on her

伯爵府

國民生產總值:15856

回覆樓主:

8:30起身,食玩公園沖涼,3:00晏覺,訓2-3hrs,7:00晚飯,10:00訓覺

別墅

國民生產總值:806

有d人就話唔洗訓教,我個女可以好好精力,可以7點起身,早上9點訓左一個中,直到晚上十點先再訓,但9月返全 ...

不如佢朝早9點唔訓,等到食完晏先訓?
全日班通常都係食完午飯之後12點左右訓晏覺。

男爵府

國民生產總值:9897

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我係0730至0800起身,下午1400瞓晏覺

子爵府

國民生產總值:11982

2019新春慶豚圓

你b 7 點起身, 9 點又訓過 ?!
我女係無限精力,最chur 嗰日可以8:30am 起身一路到夜晚10pm 先訓,不過就會比較moody. 正常日子係 8:30am 起身, 3-5pm 訓覺,然後可以到 11-11:30pm 先再訓。

別墅

國民生產總值:557

28m,之前一向八點起身,兩點午覺,晚上十點訓,但呢兩星期開如午覺點都唔肯訓,好好精力,變成唔訓午覺,晚上提早八點半就訓左

複式洋房

國民生產總值:347

我仔都係精力無限好,好到我懷疑佢有活躍症,佢依家28個月,晚晚差吾到12點先訓,朝早9點半左右起身,中午有時訓1至2個鐘,有時吾訓,都可以去到11點幾先訓(emoji)(emoji)我有時真係想打暈佢

複式洋房

國民生產總值:150

2019新春慶豚圓

8 點至10 點起身

早就1點半訓晏覺, 晚就過左2 點至訓
訓 1至兩個半鐘 不等

夜晚就上床哄一個鐘至肯訓.

複式洋房

國民生產總值:424

嘩,屎囉,會甘好精力架原來,下午唔扭眼訓喊咩

珍珠宮

國民生產總值:45020

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我都係建議早上9點咪訓,等中午食完午飯再訓一陣

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.