自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

【星島日報報道】六旬翁涉嫌2006年至2011屢強姦熟睡中的親生女,又曾強行將陽具塞入親女口中。首次強姦時女事主僅就讀小四。老伯否認全數12項強姦、亂倫和非禮罪。女童曾將自己遭性侵的經歷轉告母親,但父母均希望女童原諒父親,打算私了此事,父親曾含淚求饒表示「只係同你玩」。女童補充,父親經常客廳觀看色情片時喊:「好得意吖。」以吸引女兒同來觀看。

公爵府

女事主今在高等法院透過視像螢幕續稱,父親幾乎每周家中自瀆一至兩次,有時更要求女兒「幫佢」。女兒就讀小學時,父親首度捉著女兒的手,包著自己陽具「上下咁郁」,父親鬆開手後要求女兒繼續,女兒立即放手離開。女事主承認自己每次與父親有性接觸都是非自願的。

公爵府

女童又透露自己曾於就讀中二時,趁父親搬出去暫住時,向母親透露一切性侵事件。母聽後僅回應:「爸爸只係同你玩,原諒爸爸吖。」。同年雙親為父親性侵女兒事件談判,最終父親抱頭痛哭向女兒說:「我只係同你玩,原諒我吖。」隨後父親抱擁女兒啜泣。女兒僅回覆一個字:「嗯。」但承認打從心里,自己從沒原諒親父。女童又表示,親父曾叫她不要向母親披露任何性侵的情節。

公爵府

2017年女兒終鼓起勇氣向學校老師舉報,自己曾屢被親父性侵。女童坦言,以往擔心母親知道女兒要頂證父親的話會感到不開心,又生怕弟弟知道此事。但自2017年父母關係開始變差,女童已不再顧慮母親心情,遂決定披露此事。

法庭記者:蕭文軒

https://hk.mobi.yahoo.com/news/六旬翁涉強姦親女-父含淚求饒-只係同你玩-女兒-曾要求幫佢自瀆-103700880.html

大宅

恭喜發財! 事事順景! 祝願各位!

大宅

回覆 mayuenhk 的帖子

突然諗到仁濟個校長,班學生只係玩得過份咗,唔係欺凌。人渣你作理由都作個好D,你當其他人同你想法一致?我地有人性架,知道咩係對與錯。

公爵府

家下香港咩事?!
學校欺凌叫「過火嬉戲」
屋企強姦叫「同你玩」

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

死變態,要重判啦!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章

mayuenhk 發表於 19-1-26 07:46
家下香港咩事?!
學校欺凌叫「過火嬉戲」
屋企強姦叫「同你玩」

點解近來呢幾個月特別多獸父
其實要搞出去搞咩都得搞個老婆有得出邊撳鐘仔又得點解會落得手搞自己個囡。。。真心覺得坐監係刑罰太輕。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

回覆樓主:

入去慢慢坐,慢慢畀人玩啦

大宅

2019新春慶豚圓

每次見到同類新聞我都好想.....殺人!
係咪有病?完全無道德倫理?

侯爵府

mayuenhk 發表於 19-1-26 07:39
【星島日報報道】六旬翁涉嫌2006年至2011屢強姦熟睡中的親生女,又曾強行將陽具塞入親女口中。首次強姦時女 ...

個女仔好慘 老豆同阿媽都咁賤格

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

入去坐大把人陪佢玩!!!

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

玩下都講得出口,當人無腦嗎? 人渣之渣

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

變態佬

珍珠宮

2019新春慶豚圓

呢d人渣,必要重判!
正xx

子爵府

唉,小妹妹真慘,

侯爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

點解咁多禽獸老豆

別墅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

根本就係中港婚姻做成,大陸婆落到黎唔想比老伯搞,個伯咪搞個親生女囉(其實佢都唔當係自己親生女,當自己製造洩慾工具之嘛)

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

痴線,玩下?叫佢去死啦!警察要拉埋佢阿媽添呀!都唔保護個女,點做人阿媽!

333s    發表於 19-1-26 23:20
抱抱BB

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊