意見反饋
義工

1-3歲 今日: 2|主題: 13875

仔仔搞到婆婆眼濕濕 (25個月)

大宅

國民生產總值:1220

2019新春慶豚圓 2019勳章

我媽前幾日響公園做完運動時叉錯腳跌親,手手腳腳瘀哂。佢響度茶白樹油時。阿仔走去婆婆度。拍拍佢大脾。同婆婆講:婆婆。小心啲呀!語氣好溫柔同慘慘樣
婆婆之後同我講返。講到聲都變左,眼帶淚光。

王國熱話
售百佳vivo印花 100個 (可散賣)
售vivo/萬寧印花
全新Coach 散紙包(可作聖誕禮物)
98%新晚宴高跟鞋

大宅

國民生產總值:1834

2019新春慶豚圓

askachu 發表於 19-1-26 08:42
我媽前幾日響公園做完運動時叉錯腳跌親,手手腳腳瘀哂。佢響度茶白樹油時。阿仔走去婆婆度。拍拍佢大脾。同 ...

仔仔好乖

珍珠宮

國民生產總值:43379

2019新春慶豚圓

wow,仔仔好乖好孝順,婆婆肯定好感動

珍珠宮

國民生產總值:45020

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

你仔仔真係好sweet亞,有時候見到佢哋自己發自內心咁表達佢哋嘅情緒,自己都好欣慰㗎

大宅

我要做媽媽 發表於 19-1-27 22:10
你仔仔真係好sweet亞,有時候見到佢哋自己發自內心咁表達佢哋嘅情緒,自己都好欣慰㗎
...

係。我真係好感動,早排佢見姨媽唔舒服專登琴上上格床去安慰姨媽然後落返來。見我咳病左又狂錫我。見爸爸唔舒服瞓緊又輕輕錫左爸爸兩啖然後落床去厠所搵我。我真係感受到佢的情真一面。希望小朋友的真誠一直落去!去愛佢身邊嘅人

別墅

國民生產總值:524

2019勳章

你教得佢好好呀

大宅

國民生產總值:1039

我媽前幾日響公園做完運動時叉錯腳跌親,手手腳腳瘀哂。佢響度茶白樹油時。阿仔走去婆婆度。拍拍佢大脾。同 ...

我都睇到眼濕濕

別墅

國民生產總值:825

同理心!! 你平時一定教得好好

複式洋房

國民生產總值:225

2019新春慶豚圓

你仔仔好窩心,肯定係暖男你地教得好

複式洋房

國民生產總值:460

2019新春慶豚圓

先兩歲,已經係個小暖男,第日一定保護媽媽

大宅

國民生產總值:1424

我仔都係2歲半個陣 我拖拖下地 成個sin 落地下 , 我仔即行黎拍拍我 媽咪be careful , are you ok ? , 3歲 有左第2胎 喪嘔 佢係廳餐枱到食緊雪糕 , 衝入廁所問: 媽咪 做咩吖? 我話媽咪ur ur law , 嘔完打算去sofa 坐, 點知我仔叫我坐餐枱, 咁我照坐啦 , 佢but 左啖雪糕我食平時叫佢請啖雪糕我食都唔制

複式洋房

國民生產總值:347

好窩心呀(emoji)
我仔仔有時見到家人企高張櫈,都會叫佢小心啲(emoji)(emoji)我覺得好warm

男爵府

國民生產總值:8723

2019新春慶豚圓

好乖

翡翠宮

國民生產總值:82747

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

好乖

大宅

有時真係會比佢感動,前幾日佢爸爸好攰一早上床瞓先,我同個仔響廳玩,佢見到佢爸爸入左房,竟然自動行去關房門!我故意問佢點解佢話爸爸gur gur(做埋扯鼻寒的表情)。真係幾感動架。(唔曳嘅時候)

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.