自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

無業的被告曾偉新(55歲),被控於2017年12月10日至12月20日,在黃大仙下邨一單位內,兩度非禮及兩度強姦X。他自辯稱,全無性侵過事主,自己反遭對方色誘。前年12月20日,印傭在廚房主動擁抱他及用手玩其陽具,他責駡印傭,但她蹲下及替他口交,被告稱:「我嗰時畀佢搞到好興奮!」可惜被告「肚腩好大」,事主的臀部又很大,下體無法插入事主陰道,故在事主肛門上磨擦,及後在事主手中射精。

印傭伏在其肩膊上咬了一下,他形容自己「突然清醒咗」,心想「點解我會同工人做啲咁嘢?」他解釋他婚後便沒碰過其他女人,突然見另一個女人「瘟瘟燉燉」,他更衣後買了三場馬後上班。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

回覆樓主:

曲講明好啲,唔係個個夠能力理解

大宅

好真實嘅口供

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yucl_hk 發表於 19-1-26 11:03
無業的被告曾偉新(55歲),被控於2017年12月10日至12月20日,在黃大仙下邨一單位內,兩度非禮及兩度強姦X ...

無業,住公屋,請工人?!

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

男爵府

回覆樓主:

即係被告有老婆,但抵吾住誘惑搅工人?咁自己咪攞來,抵死!以為有免费午餐

珍珠宮

無業的被告曾偉新(55歲),被控於2017年12月10日至12月20日,在黃大仙下邨一單位內,兩度非禮及兩度強姦X ...

個工人攬個個陣佢就已經要推開佢啦
仲比佢摸私處?

大宅

回覆樓主:

冇業又話買完馬返工,到底寫乜

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一個大男人,抵抗唔到一個女人? 仲要兩次?
賤人一個就真

子爵府

mmk 發表於 19-1-26 11:12
冇業又話買完馬返工,到底寫乜

當時有工返,但被告俾印傭色誘強姦後,心靈破碎已不能工作,準備向印傭索償

大宅

agnesbee 發表於 19-1-26 11:16
當時有工返,但被告俾印傭色誘強姦後,心靈破碎已不能工作,準備向印傭索償
...

心靈破碎 真心慘

子爵府

回覆樓主:

嗰被告,緊係睇av上晒腦,個案情真係好似啲av情節一樣

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

係咪住雙連單位公屋果單?

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

你竟然信男人供詞? 邊有咸蟲認自己仆街賤格?!

翡翠宮

奇情

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

話人肥又會興奮?

子爵府

不如話自己比個工人強姦

水晶宮

2019新春慶豚圓

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

無業但買左三場馬之後上班?

珍珠宮

萍pig 發表於 19-1-26 11:27
你竟然信男人供詞? 邊有咸蟲認自己仆街賤格?!

咪係,啲咸蟲實推晒啲罪比啲女人
正人渣就真

子爵府

好噁心
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊